lauantai 30. kesäkuuta 2012

Viimeinen kesäkuuta


Ulkona näyttää niin kovin harmaalta, että isketääs eetteriin pari hiukan värikkäämpää kuvaa piristykseksi. :

Mukavaa viikonloppua - sateesta huolimatta!







torstai 28. kesäkuuta 2012

YO-korvikset: korvakuva


Lupailin yo-korvikset -postauksen yhteydessä "korvakuvaa" ko. koruista, jotta niistä saisi hiukan paremman käsityksen koosta. Ja tuossa yllä siis vielä sama kuva kuin siinä postauksessa. Sain kuin sainkin juhannukseksi kotiin tulleen veljen nakitettua kuvaamaan kyseiset korvikset korvissani. :) Eli täältä pesee!

Hyvä nyt kuvanoton jälkeen huomata, että tuo helmi on hiukan vinksallaan korussa...



Niin ollaan muikeena.. :D

Taisinkin kirjoitella, että korviksista tuli aika kookkaat ja painavat. Ei juu tee kovin hyvää korvareiälle noin painavia pitää, mutta eihän näitä nyt yötä päivää voisikaan käyttää. Voi hitsit, unohdinpa muuten ottaa kuvan tuosta kiinnityssysteemistäkin.. Mutta kyseessä on lyhyesti sanottuna pelkkä koukku, jos se yhtään selventää asiaa. Ehkä tappikiinnitys olisi ollut kuitenkin parempi.. ehkä. Täytyypä kokeilla seuraavissa versioissa.

Semmosta, saiko tästä paremman käsityksen? :)

tiistai 26. kesäkuuta 2012

Tappelupukarit - takaisin lähtöruudussa

(Aiemmat osa: tässä, tässä, tässä sekä viimeisin tässä)

Otsikko sen jo kertoikin, luvassa ei ole hyviä uutisia. :(

Tappelupukarien The end -postauksessa kerroin, että Leevi saatiin koeajalle uuteen kotiin. Vaikka olin tästä iloinen, en vielä huokaissut helpotuksesta - kysehän oli nimenomaan koeajasta. Ja nyt tulikin takapakkia: Leevi tuotiin tänään takaisin meille. Se oli taas sairastunut, jollaista sillä tulee aina silloin tällöin; se on noin viikon ajan nuutunut, ei juurikaan syö, puklailee joka päivä. Kuitenkin se on aina tästä ajallaan toipunut, viimeistään lääkärireissun jälkeen (pelottamana?). Paitsi tosiaan kerran kun se piti leikata. Mutta muuten ihan tokeentunut ajallaan.

Nyt Leevi siis oli taas tullut kipeäksi uudessa kodissa ja syönyt viherkasvejakin. Uudet omistajat eivät sitä halunneet enää pitää, joten kiikkuttivat kissan takaisin. Ihan ymmärrettävää kyllä.

Leevi on siis taas täällä, eikä Lassi ole tykännyt yhtään, se on kokoajan varuillaan, häntä vähän väliä pörhöllä. Pidämmekin niitä taas eri huoneissa. Se on todella kurjaa, niin meidän kuin kissojen kannalta. Minä ja isä kun ollaan sitäpaitsi päivät töissä, niin pojat joutuvat olemaan yksin eri huoneisiin teljettyinä.

Vaikka tuntuukin pahalta myöntää, oli oikeasti mukavaa kun oli vain yksi kissa. Ei oven raapimista, ei tappeluja, ei monkumista. Ei eri huoneiden kanssa pelaamista. Vain suht rauhallista ja kunnon yöunia.

Nyt on kyllä keinot vähissä, olemme kaikki ihan stressaantuneita tilanteesta. Kuka nyt tuommoisen puklailevan ja viherkasveja syövän kissan haluaisi? Miten nopeasti se edes saataisiin johonkin? Ex-uudesta kodista ehdotettiin jo nukutusta, joka tuntuu tosi karulta vaihtoehdolta... Joku maatila voisi olla hyvä sijoituspaikka, jossa kisu voisi syödä vihreää sydämensä kyllyydestä (ja puklata ulos) sekä kirmata vapaana ulkona. En silti tiedä miten tähän asti sisäkissana elänyt kisu siihen sopeutuisi..

Huokaus, perästä taas kuuluu mitä teemme. Toki saa ehdotellakin jotain!

maanantai 25. kesäkuuta 2012

Lupinus polyphyllus



Kävin juhannusaamuna pitkästä aikaa kuvailemassa lähiseutua, ja viihdyinkin noin tunnin ajan "kuvauskierroksella". En nimittäin muistanut kuinka rentouttavaa se onkaan! Oli ihan mielettömän ihanaa kävellä aamukasteen peittämällä nurmikolla, aamuauringon lämittäessä, kesälintujen livertäessä puissa... Muuten hiljaista, vain luonnon ääniä ympärillä. Eikä kiire minnekään. Kesä. <3

Päivän kuvituksena ihania, värikkäitä lupiineja (rakastan muuten sitä fiilistä, kun näkee kesän ensimmäiset lupiinit!) ja pörröisiä kimalaisia, jotka eivät tahtoneet pysähtyä kuvaan. :)















perjantai 22. kesäkuuta 2012

22.6.2012




Nauttikaahan kauniista ilmasta, hyvästä ruoasta ja yhdessäolosta! :) Tämän päivänkakkaran kuvan myötä toivottelen kaikille blogini lukijoille

Hauskaa juhannusta!

maanantai 18. kesäkuuta 2012

Kolmet korvikset



Erittäin informatiivinen otsikko tai jotain. :D

No joo, suoraan asiaan siis. :) Kaverini K:n siskoilla oli tulossa syntymäpäivät ja kaupungilla ollessamme K kertoikin aikovansa hankkia heille jotakin lahjaksi, koruja oli miettinyt. Mieleeni tuli, että voisimme mennä meille tekemään korvikset lahjaksi ja K innostuikin ideasta. :)

Oli aika mukavaa pitkästä aikaa avata kaikki helmilaatikot ja tutkiskella helmiä. Pohdintojen jälkeen materiaaleiksi valikoitui 925 sterling hopea ja makeanveden helmet. Jo tekemistäni korviksista löytyi kiva malli (löytyy itseasiassa tämän postauksen viimeisestä kuvasta), joka kopioitiin käyttöön. K ei muten ole juurikaan tehnyt koruja ennen, joten minä vastasin hankalemmista osista, mutta K sai tehdä loput. :) Sain myös idean, että tehdään K:lle itselleenkin korvikset kun kerran korvakkeita ollaan muutenkin jo tekemässä. Ja tällaiset korvikset saatiin aikaan:






Kuvista tuli vähän epäonnistuneita väreiltään, mutta kai ne menettelee..


Tässä vielä korvikset rivissä. Vaaleanpunaiset ovat lähes samanlaiset. Ja matskuina kaikissa siis hopea (lenkit ovat muuten röpelölangasta), mv-helmet, Balihopea ja keskimmäisissä korviksissa kristallit.

Lahjat oli tykättyjä ja tulipa K vielä tekemään yhdet korvikset lisää, jotta perheen äitikin sai korut. :D Hauskasti kaikilla perheen naisilla on nyt samantapaiset korut. :)

lauantai 16. kesäkuuta 2012

16.6.


Heissan!

Pientä blogihiljaisuutta on taas ollut.. Jotenkin ei vaan ole jaksanut päivitellä enempää, vaikka asiaakin olisi ollut. Mutta siitä huolimatta blogilla on nyt 50 lukijaa, vau! :)

Tosiaan, päivitystahti on melkoisesti hidastunut. Suurinpana syynä lienee kesätyöni luomutilalla, joka kahmaisee päivästä about 8 tuntia. Kotiin päästessä on olo usein aika sippis - varsinkin kun vietin suunnilleen koko kevään sisällä nenä kirjassa. :D Mutta tykkään silti työstä! On mahtia päästä näkemään näin läheltä luomviljelyä ja olenkin oppinut kahden viikon aikana jo kaikenlaista. :) Lisäksi rakastan kun saan touhuta koko päivän ulkona, ei sitä muuten tulisi vietettyä ulkoilmassa niin paljoa. Tulipa muuten eräänä päivänä maiskuteltua myös kesän ihka ensimmäinen mansikkakin. ;) Ja kyllä, se oli aivan mielettömän hyvää!

Iltaisin olen vielä tehnyt kotona kasvimaata, jonka suunnitelmista kirjoittelinkin aiemmin keväällä. Päätin alkaa maan tekemiseen vasta näin ylppäreiden jälkeen kunnon ajalla. No joo, ei sitä töiden takia kovin paljon jaksa arki-iltaisin tehdä, mutta kyllä se siitä hiljakseen valmistuu. Laitan toki kuvaa kunhan saadaan kaikki kuntoon ja ekat siemenet multaan. Ja jep, vähän menee myöhäiseen sadonkorjuu, muttei voi mitään. Parempi edes pieni sato kuin ei lainkaan. :)

Lupasin kirjoitella muutamista opiskeluun liittyvistä asioista, ja ne onkin tässä työn alla. Pikkuhiljaa, pikkuhiljaa. Mutta kaippa sitä on kesällä ihan oikeus nauttia kesästä ja vähentää koneella oloa?




Vähän tuli taas lyhyt ja sekava postaus. :D Pointtini taisi olla, että nauttikaahan kesästä täysin siemauksin! Sitäpaitsi kohta onkin jo juhannus. :)




tiistai 12. kesäkuuta 2012

Tappelupukarit - the end



Tappelupukarien tarinaan tulee nyt jatkoa (tai oikeastaan loppu) - kiitos kaikille kuulumisten kyselijöille! Aiemmat osat pukarien tarinasta löytyy tästä, tästä ja tästä. Ja vielä tiivistetysti: kohta nelivuotiaat kissaveljeksemme Lassi&Leevi eivät ole kevään mittaan tulleet ollenkaan toimeen keskenään ja olemme olleet epätoivoisia uudenlaisen ongelman edessä.



Mutta nyt olemme lopulta tehneet perheen kanssa yksimielisen päätöksen: luovumme toisesta kissasta. Ja ei, tämä ei nyt johdu pelkästään siitä, että Lassi ja Leevi eivät enää tule keskenään toimeen. Meidän täytyi ajatella hieman pidemmälle, ennakoida tulevaa. On nimittäin melkoisen todennäköistä, että muutan muualle syksyllä, luultavimmin siis opiskelujen perässä. Silloin isä jäisi kahden kissan kanssa kotiin. Isä onkin keskusteluissamme ilmaissut selkeästi, ettei jaksa hoitaa kahta kissaa yksin. Onhan siinä kieltämättä hommaa, ruokkia pojat, siivota käymälät päivittäin jne.

Kun puhuimme aikeistamme tuttavillemme, meille ehdotettiin, että minä tai veljeni voisi ottaa toisen kissan itselleen. Ihan hyvä idea, mutta en vaan usko, että ekaan (opiskelija)kämppään saa ottaa lemmikkiä. Velikin suhtautui asiaan nihkeästi, hän asuu yli 3 tunnin ajomatkan päässä (ei mukava matka kissalle), ja hänelläkin on omia menojaan, ettei ole aina kotona.


Niinpä päädyimme siihen tulokseen, että luovumme toisesta. Tällä hetkellä se toinen on Leevi (myös tämän postauksen kuvissa), sillä se on rohkeampi ja sopeutuvampi tapaus kuin veljensä. Leevihän on aina ollut minulle se rakkaampi, joten tottakai tämä tekee kipeää. Mutta se on tehtävä. En kertakaikkiaan jaksa enää yksiäkään pilalle menneitä yöunia, jolloin jompikumpi kissa on teljettynä huoneeseen ja hyppii ovenkahvaan, raapii ovea sekää moukuu ärsyttävästi. En jaksa enää yhtään päivää, jolloin täytyy kokoajan pitää huoli ettei kissat ole samassa tilassa. En jaksa sitä rumbaa, kun pitää vaihdella kissojen huoneita ja kumpi onkaan taas ulkoaitauksessa. En vaan jaksa.



Viikko sitten olikin aivan mielettömän ihanaa, kun veimme molemmat kisut hoitolaan yo-viikonlopun yli. Oli aivan rauhallista, ei rullalla olevia mattoja tai hepulikohtauksia. Sai myös nukkua yön aivan rauhassa, kun ei tarvinnut pelätä saako jompikumpi kissoista oven auki ja pääsevät samaan tilaan tappelemaan. Samalla tajusimme isän kanssa, kuinka outoa elämää elämmekään. Ei oikein ole normaalia, että meidän arkemme pyörii kissojen tahdissa.

Kissat muuten olivat hoitolassa vierekkäisissä kopeissa, mutta eivät kuulemma noteeranneet siellä toisiaan mitenkään. Tästä rohkaistuneena päästimmekin ne samaan tilaan kotona. Kisujen välit olivat kylmät, mutta eivät sentään tapelleet. Kun Lassi kuitenkin hiukan ärähti Leeville, erotimme ne samantien. Se siitä.



Mutta takaisin itse aiheeseen. Vaikka luopuminen tekeekin kipeää, koen sen olevan sen "arvoista". Tällä hetkellä Leevi onkin koeajalla tuttaviemme luona lyhyehkön ajomatkan päässä. Toivon todella, että se sopeutuu, eikä käyttäydy huonosti. Uusi koti vaikutti hyvältä ja olen siinä mielessä luottavainen sekä iloinen. Jos Leevi sopeutuu, voisin välillä käydä katsomassa sitä. Jos ei, kotia täytyy alkaa etsiä muualta.

Niin ja en edellenkään tiedä, mistä tämä kissojen välien huonominen johtui. Tällä hetkellä epäilen, että vika on meissä. Yleensähän lemmikkien (tai lapsien :D) huono käytös juontaa juurensa omistajista/huoltajista - ainakin mitä mm. Koirakuiskaaja -ohjelmaa olen seuraillut.. En vaan oikein tiedä, mitä teemme väärin. Mutta nyt kun päätös on tehty, on helpottunut olo. Leeviä tulee toki ikävä, onhan minulla siitä satoja kuviakin, kuten yksi mm. tuossa blogin bannerissa. Mutta näin on kaikille parempi; kissoja ei tarvitse pitää eristettyinä huoneissa ja me saamme mielenrauhan.

maanantai 11. kesäkuuta 2012

YO -asua tarkemmin



Ajattelin kirjoitella vielä muutaman tarkemman sanasen ylioppilasjuhlapäivän asustani, tai oikeastaan sen osista. :)



Ylppärimekon hankin tosiaan eBaysta, kuten taisinkin sanoa. Tällaisia mekkoja en löytänyt mistään muualta kuin eBaysta, varmaan koska valmistus on lopetettu. Olisin niin kovin halunnut hankkia mekon käytettynä, mutta niitä ei löytynyt käytettynä kuin muutama, ja nekin väärää kokoa. Tämä onkin "brand new", eli vastoin tämänhetkistä ajatusmalliani.. Mutta kerrankos sitä ylioppilaaksi pääsee, ja kun mekko oli täsmälleen toiveideni mukainen, ostin mekon. :)

Alunperin löysin tämän ihan vahingossa selailemalla eri hakusanoilla, kuten "ruflled dress", "layered dress" jne. Tämä ihanuus on Monsoon -merkkinen (en ollut ennen kuullutkaan), malli nimeltään Monaco. Materiaaliltaan kaunista, ilmavaa silkkiä.

Paketti tuli todella nopeasti Englannista, tilasin muistaakseni perjantaina ja jo tiistaina paketti odotti postissa. Mekko oli juuri sellainen kuin ajattelinkin, ja aivan ihana. Tulee ihan varmasti vielä käyttöä!



Terra Plana Etta

Kenkinä taas oli edellisvuoden itsenäisyysjuhlaan (jossa pidin puheen) ostamani Terra Planan Juniper -korkkarit. Tai lukiolla kengiksi valitsin vanhojen tanssien matalammat kengät (pelkäsin kaatumista :D), Terra Planat mallia Etta. Vaihdoin kengät korkeampiin kun päästiin juhlapaikalle. Nämä molemmat on ns. ekokengät, esimerkiksi päällinen on tehty kierrätetyistä PET-muovipulloista. :)


Rose Milk ja ei-niin-tasaiset-ja-kauniit kynteni. :D

Kynsistä taas löytyi ihka uuden ekokynsilakkasarjan Kure Bazaarin sävy Rose Milk. :) Nimensä mukaan aivan ihana maitomainen sävy. Kuren lakkojen ainesosista 85% on luonnosta peräisin - mahtia! Ostopaikkana Nudge.

Koruina oli jo postaamani korvikset, sillä mekon pienehkön kaula-aukon takia ei kaulakoru sopinut. Laukuksi löysin kaapista konjakkisen ruskean clutch -tyylisen nahkalaukun, josta nyt ei ole kuvaa.

Sellasta, mielestäni asu onnistui mukavasti ja viihdyin siinä. :) Hmm.. Tarkemmin ajatellen tämä taisi nyt olla melkoisen turha postaus, mutta menköön kun kerran tuli naputeltua. :D

perjantai 8. kesäkuuta 2012

YO-korvikset



Nyt vihdoin ainakin parin postauksen verran juttua ylppäreihini liittyvistä asioista. :)

Kuten kirjoittelinkin aiemmin, alunperin minun oli tarkoitus tehdä lahjaksi saamistani aidoista helmistä korvikset ylppärijuhliini. Käytyäni kuitenkin näyttämässä niitä tutuilla kultasepillä (olin heidän liikkeessään TET:ssä yläasteella :D) joduin hylkäämään ajatuksen helmien käyttämisestä. Ne kun olisivat vaatineet joko kruunun tai pannan, tai istutuksen suoraan koruun, eikä heillä ollut aikaa sellaista tehdä. Vielä jossain vaiheessa helmet pääsevät koruun asti, vannon sen. :)




Täydellisen tutoriaalin noille aidoille helmille löysin jo etukäteen, sellaisen, missä helmi on pääosassa korua. Ja viisaana olin tietysti hankkinut ohjeen jo ennen tätä kultasepällä käymistä - virhe. Sarjassamme kannataisi miettiä pidemmälle. :D Päätin sitten tehdä korvikset kuitenkin ostamani ohjeen mukaan, mutta eri helmillä. Kun olin aikeissa alkaa tekemään koruja, huomasin ettei minulla ole 1) tarpeeksi hopealankaa 2) sopivan kokoisia helmiä. Ja minä kun olin Helsingissä viime viikolla pääsykokeissa. Ja jälleen sarjassamme kannattaisi miettiä etukäteen.. kröhm. Jouduinkin pyytämään toista veljeäni tuomaan pk-seudulta helmiä, ja onneksi hän ihanasti suostui pyyntööni. Langat taas sain ostettua kaverini äidiltä, joka myös tekee hopeakoruja. :)




Veli tuli helmet mukanaan vasta torstai-illalla, joten minulla oli ruhtinaallinen yksi päivä aikaa tehdä korvikset. :D Jotenkin en yllättynyt kun löysin itseni tekemästä koruja juhlia edeltävänä iltana vielä hiukan ennen puolta yötä kiroten turhan kovaa kieputtelulankaa... Mutta valmiiksi tuli! ;)






Näistä vaan taisi tulla turhan massiiviset ja raskaat. Jälkiviisaana olisin tehnyt koekappaleen kuparilangasta, mutta koska aikaa ei ollut, ei voinut mitään. Myöskään korvissa eivät asettuneet ihan haluamallani tavalla - tosin nyt ei ole kuvaa todisteena. :D Mutta yritän joskus saada näistä kuvan vielä korvassa, jos muistan. :) Huolimatta omista mielipiteistäni, ihastelua nämä kuitenkin saivat osakseen. :)

Eli matskuina 925 sterling hopea ja mahtavat 12 milliset swarovskit (en ole ennen nähnyt näin isoja swaroja!). Ohje on peräisin Jewelry Lessons -sivustolta, löytyy nimellä Nautical Neptune Earring (or pendant). Ohje oli selkeä ja hyvä. :) Luulen, että tulen tekemään tällaiset vielä kuparistakin, ovat sen verran nätit ainakin omasta mielestäni.

torstai 7. kesäkuuta 2012

Ohi on!


Täällä on taas vaihteeksi ollut hiljaista, anteeksi! Maanantaina nimittäin alkoivat kesätyöt ja ne onkin vienyt mehut melkoisen tehokkaasti. :D Päivät on klo 8-15, koko päivä ulkona mm. rikkaruohoja kitkien. Ei siinä mitään, tykkään kyllä työstä, mutta laittaa vaan melkoisesti väsyttämään päivän jälkeen. Miltei koko kevät kun on mennyt lähinnä kotona oleskellessa milloin mihinkin lukien.. Alkuviikolla iltoja täytti myös viimeisiin pääsykokeisiin luku.

Mutta nyt kaikki opiskeluun liittyvä on hetkeksi ohi! :) Tänään oli vuorossa viimeiset, ammattikorkean luonnonvara-alan valintakokeet Forssassa. Kokeeseen kuului kaksi osaa: viestintä ja matikka. Viestinnässä oli tehtävänä kirjoittaa artikkeli green care -toiminnasta (vihreä hoiva) aineiston pohjalta kuviteltuun lehteen. :D En oikein osaa sanoa miten meni.. Matikassa taas oli 6 tehtävää, ne tuntui menevän ihan jees vaikka alkuun jännitinkin hiukan - matikka kun ei ole se vahvin aineeni. Mutta tosiaan, ohi on ja loma voi virallisesti alkaa! :)

Ohessa vielä kuvituksena serkulleni lahjaksi tekemäni koru. :) Matskuina lasihelmet, helmiäislasihelmet, hopeoitu kupari ja korumetalli (ketju puretusta korusta). Riipuksen pinta näyttää epätasaiselta, koska otin kuvan lennosta juuri "rummutuksen" jälkeen. :D

Seuraavaksi on tulossa yo-aiheista postausta kun sain kuvamateriaaliakin jo otettua. :)

sunnuntai 3. kesäkuuta 2012

Ylioppinut



Valkolakki on asetettu kutreille, nähty sukulaisia pitkästä aikaa ja nautittu päivästä - eli ylioppilasjuhlat on nyt ohi. :)

Aamu tosin alkoi "pienellä" jännityksellä, kun saavuin sovitusti klo 8 paikallisen kampaajan liikkeen eteen, josta olin aiemmin keväällä varannut ajan. Fiilis kuitenkin vaihtui jännityksestä järkytykseen, kun toinenkin tyttö samasta lukiosta tuli myös kampaajalle! Kävi ilmi, että kampaamon yrittäjä oli vaihtunut jo vapun tienoilla, enkä tiennyt asiasta mitään. Tuli aika paniikki ja kyynelet tulvi silmiini, sillä jo puoli yhdeksältä oli varattu aika valokuvaan. Onneksi kampaaja oli kuitenkin todella mukava ja otti tilanteen rauhallisesti. Hän otti molemmat sisään ja antoi meille tehtäväksi auttaa hiuksien laitossa. :D Itse tekemiemme pohjustuksien jälkeen kampaaja teki tukat loppuun - eli minulle pelkät kiharat, jotka toivoinkin. Ehdinpä vielä valokuvaankin. Siispä loppu hyvin, kaikki hyvin. :) Olen todella kiitollinen tälle kampaajalle kun suostui minua auttamaan! Sekä tietenkin koulun toiselle tytölle, jonka kampausaikaa meni minun hiuksieni laittamiseen.

Lakit rivissä. :) (Kuva veljen ottama)

Valokuvaus meni hujahtaen ohi, oli kyllä ihan hauskaa olla välillä kameran toisellakin puolen. :D Sitten olikin aika mennä lukiolle. Jännitys nousi pikkuhiljaa, kun järjestäydyimme jonoiksi ruokalaan. Kellon lyödessä 10 kävelimme saliin rehtorin johdolla ja asetuimme paikoillemme istumaan. Ensin oli puheita, musiikkia ja vuosikatsausta. Sitten tuli todistusten jako. Voin sanoa, että jännitti melkoisesti juuri ennen omaa vuoroa! Mitä jos kaadun? Jos unohdan tehdä jotain oleellista? Todistuksen haku meni kuitenkin hyvin, mitään hirveää ei tapahtunut. (tosin saatoin näyttää riemuidiootilta hymyillessäni koko ajan.. :D) Juhlan lopulla jaettiin stipendejä, ja minäkin sain niitä muutaman. :)

Suureksi harmikseni satoi vettä miltei koko päivän, eikä meistä ylioppilaista saatu yhteiskuvaa ulkona juurikin sateen vuoksi. :/ Nyt tuntuu vähän hölmöltä sanoa tätä, mutta olen meinaan pitänyt jotenkin itsestäänselvyytenä, että minun lakkiaispäivänä paistaa aurinko. :D Tähän mennessä tuntuu niin useana kertana olleen aurinkoinen kesäpäivä, niin jotenkin sitä olettaa että myös omalle kohdalle se aurinko sattuu. No, sateesta huolimatta oli kuitenkin mukavat juhlat. :)

Lahjoja tuli juuri mitä halusinkin, sillä tein etukäteen Sokoksen lahjapalveluun oman lahjalistan. Ensin se tuntui jotenkin oudolta tehdä nyt oikein lista haluamistani tarvikkeista, mutta se olisi helpoin keino saada juuri mille on tarvetttakin. Tieto lahjapalvelusta sujautettiin siis kutsukirjeen mukaan. Voin suositella muillekin!


Ja mitäkö toivoin? Marimekon ihanaa Räsymatto ja Siirtolapuutarha -sarjaa. Näitä sainkin tosi mukavasti, nyt on oikeastaan koko sarja kasassa! :) Lisäksi tuli rahaa, kattila, veitsi, laseja, maljakko, kirjoja.. Ja tietysti kauniita ruusuja. :)

Kirjoittelen myöhemmin vielä mm. tekemistäni koruista ja "asusta" muutenkin enemmän. Nyt menen viettämään laatuaikaa kun koko perhe on kerrankin kotona!

Siispä tämä lakitettu kiittää kaikkia onnittelijoita ja toivottaa onnea muille valmistuneille! :)


Minä ja serkkuni. :) Kuvasta kiitos veljelle.