lauantai 14. marraskuuta 2009

PäivitystäHeipsistä pitkästä aikaa.. Viime päivityksestä on aika kauan. Koruinspikseni on ollut jossain missä lie kateissa viime aikoina. Pari tilauskoruakin olisi odottamassa, mitenköhän niistäkin selviän.. Toivottavasti inspis putkahtaisi takaisin vaikka ensi viikolla alkavalla koeviikolla! Tässä nyt kuiteskin jotain vanhempia korusia.. Ekassa kuvassa liloja lasihelmiä & hopeoitua kuparia.
Näistä kuvista tuli jotenkin tummia, mutta ei anneta sen haitata. :) Ja nuo lenkitkin näyttävät suhtetttoman vinkuroilta..
Ekoissa korvakkeissa ihanaista savukvartsia ja mv -helmiä sekä 925 sterling hopeaa.
Seuraavissa taas kaunista vuorikvartsia ja mv -helmiä, sekä sterling hopeaa."Aamukahvilla". Tästä tuli kiva, vaikka itse sanonkin. Tuon erityisen kauniin riipuskivihelmen sain lahjaksi. Ovaalit jaspikset tilasin ihan vain spontaanisti, ja niiden saavuttua huomasin niiden sointuvan kauniisti yhteen väreiltään riipushelmen kanssa. Raaskin jopa käyttää ison hopeaputken tähän, hui. Koru on vielä päättelemättä kuvassa."Choklad"; aikasta kehnolaatuisia mv -helmiä, tekemäni russian leaves:it delioista ja hopeaa. Pitää vielä noita lehtien ripustussysteemejä viritellä, ei laskeudu kauniisti. Muuten tuli ihan ok mielestäni. :)

4 kommenttia:

 1. Oikein kauniita kaikki :D
  Choklad on näistä suosikkini.

  VastaaPoista
 2. chokladista tykkään myös minä <3 nuo lehdet ovat niin kauniit.

  VastaaPoista
 3. Suklaa ja kahvi maistuvat aina hyvin mulle!

  VastaaPoista

Kiitos ja kumarrus kommentista!