lauantai 15. toukokuuta 2010

Kesä!Eilen oli mukava päivä. Lukion kierrätys- ja käsityökurssilaisten kanssa menimme yläasteelle käsityöluokkaan uudistamaan ja ompelemaan kokonaan uusia vaatteita ja asusteita koko päiväksi. Itse tuunasin mm. pitkä- ja leveälahkeisista puuvillahousuista ihanat caprit. Uskon, että tulevat olemaan paljon käytössä tulevana kesänä! Laitan niistä vaikka kuvaa, kunhan ehdin. Aloitin myös ompelemaan veljen kauluspaidasta mekkoa. Toivottavasti saan sen lähipäivinä tehtyä loppuun. Toisaalta koulu painaa, koeviikkokin koputtelee jo ovella. Mutta sen jälkeen odotettu kesä(loma)!

Kesästä puheenollen, eilisistä lämpötiloista päätellen kesä saapui Suomeenkin. Mukavaa ja aurinkoista viikonloppua kaikille!
(Kuvat taas tämänaamuisia otoksia. On mahtavaa samoilla raikkaassa metsässä, kun aamuauringon säteet halkovat puiden välissä ja linnut laulavat taustalla.) Lisää kuvia varmasti tulossa, sillä kukat avaavat luultavasti nuppunsa nyt viikonloppuna. :)

3 kommenttia:

 1. Hienoja kuvia taas :D
  Täyty oikein käydä katsomassa kukkiiko meilläkin ketunleipä, kukkii se.

  VastaaPoista
 2. Ihania kuvia. Olen yrittänyt katsella luontoa vähän eri vinkkelistä tänä vuonna kun olen useampana vuotena napsinut keväistä luontoa arikistooni. Täytyisikin ottaa kamera kainaloon ja lähteä kävelylle =)

  VastaaPoista
 3. Kiitos! :)

  Rusina: Minullakin alkaa nyt kertymään noita kuvia aika paljon... Kuluneella viikolla kävin neljänä päivänä kuvailemassa. :D
  Mutta luonokuvia on mukava katsella muuna vuodenaikana, esim nyt tuntuu jotenkin jopa hassulta katsella kuvia helmikuulta ja miettiä että miten olikin noin paljon lunta... :)

  VastaaPoista

Kiitos ja kumarrus kommentista!