perjantai 4. kesäkuuta 2010

OtuksiaHejssan! Eipä ole tullut kirjoiteltua blogiin vähään aikaan. Huomenna alkaa kauan odotettu KESÄLOMA, ja nämä (varsinkin tämä) viimeiset/viimeinen viikko on ollut yhtä rumbaa. Paljon tekemistä, mutta silti on todella mukavaa ollut. :) Ja yleisesti olen viihtynyt hyvin lukiossa tämän ensimmäisen vuoden.
Huomenna vielä todistusten jako ja minua pyydettiin dokumentoimaan yo -juhlia (eli kuvaamaan siellä). Sen jälkeen alkaa virallisesti loma. Paitsi että heti maanantaina alkaa kesätyöt, jotka jatkuvat koko kesäkuun.

Ylläolevassa kuvassa on lahja ystävälleni. Kyseinen otus on nimeltään papuhiiri ja sen tekijänoikeudet ovat kyseisellä ystävälläni, papuhiiren keksijällä V. Tuohinolla. (Papuhiirtä ei saa kopioida!) Näitä hiiriä näkyy muiden ystävieni vihoissa, kun Tuohino on niitä piirrellyt. Siitä sain idea tehdä tästä otuksesta kaulakoruriipus. :) Joskin siitä ei tullut ihan näköinen, mutta eiköhän tunnistettavissa ole. :D
Ja tässä maistiainen siitä, mitä tulee näkymään yhdessä ihan ihka omassa korussani tulevaisuudessa. ;) Suuuuuri ja lämmin kiitos Janelle!

6 kommenttia:

 1. Papuhiiri on kyllä ihana, symppis otus!
  Janen kisu on sitä kyllä myös, mielenkiiinnolla odottelen mitä siitä syntyy!

  VastaaPoista
 2. oih mun papuhiiri on julkkis <3

  VastaaPoista
 3. Hauska papuhiiri ja kiva kuva kissasta :D

  VastaaPoista
 4. Ihastuttava papuhiiri... ja voi että... Jane on ihan huippu osaaja!!! Odotan myös innolla mitä kisusta loihdit

  VastaaPoista
 5. Kiitos kaikille, vaikka kunnian papuhiirestä antaitsee ystäväni, joka on sen keksinyt. :)

  VastaaPoista

Kiitos ja kumarrus kommentista!