sunnuntai 17. marraskuuta 2013

Fiiliksiä Ravintolapäivästä

Fiiliksiä juuri ennen sulkemista: pöytä tyhjä, tukka silmillä - väsynyt mutta onnellinen. :) Kuvan otti luokkakaverini Vili, kiitos!

Eilinen päivä tosiaan kului SmoothieBaaria pyörittäessä Ravintolapäivänä. Baari oli auki klo 11-15 ja aika touhukas päivä olikin! Ei ollut kovin montaa hiljaista hetkeä, mikä oli tietysti todella positiivinen juttu. Lisäksi piti kolme kertaa käydä kaupassa kun ensin raaka-aineet alkoivat loppua ja loppua kohden vielä mukitkin. Onneksi oli avuliaita ihmisiä lähellä, kiitos heille!

Oli aivan ihana huomata että smoothiet kiinnostaa niin monia ja myös maistuu. Ja se oli hauska huomata, että minulle smoothiet ja superfoodit ovat ihan arkipäivää, mutta usealle se onkin ihan uusi juttu. Kaiken positiivisen palautteen ohella yksi erityisen mieltä lämmittävä kommentti oli, että eräs asiakaspariskunta oli vielä samana päivänä hankkinut itselleenkin blenderin ja hedelmiä! En tiedä voiko olla parempaa fiilistä kuin muiden ihmisten inspirointi! Itse olen siis seurannut aika kauan monia mahtavia ihmisiä ja inspiroitunut heidän tekemisistään, joten oli ihan uusi juttu että joku voi innostua siitä mitä itse teen. Melkoisen huisia!

Ravintolapäivää vietetään neljä kertaa vuodessa, joten saattaapi olla että perustan baarin uudestaankin. Ja saattaa olla että ennen Ravintolapäivääkin meikäläinen nähdään baarin takana uudestaan..  ;) Siitä lisää myöhemmin.

Summa summarum, oli kyllä todella kiva päivä! Lämmin kiitos vielä kaikille asiakkaille, Fellmannialle paikasta ja henkilökunnalle avusta, sekä juoksupoikina toimineille ja muuten vaan hengessä eläneille. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos ja kumarrus kommentista!