keskiviikko 26. elokuuta 2009

Autumn


Heips! Syksy tuntuu saapuvan pikkuhiljaa.. Nämä kaksi korua valmistuivat viime viikonloppuna.

Näistä helmistä minun on pitänyt jo tammikuusta asti tehdä tämä koru. Kuitenkin sain vasta viime viikolla tämän tehtyä. Lenkkejä ei ole ollut tarpeeksi, niitä piti tehdä lisää, ja en ollut linkittänyt helmiä tarpeeksi. Kaiken jälkeen pidän todella lopputuloksesta. :)Materiaaleina oranssi ja punainen aventuriini sekä kupari. Ihana vaahteranlehti on toisen isoveljeni käsialaa. Toinen puoli on kiillotettu, toinen harjattu mattapintaiseksi.
(Kyseessä on siis pitk kaulakoru, napaan asti. Voi pitää myös kaksin kerroin kaulalla.)Itselleni tein siron rannekorun 925 sterling hopeasta, vuorikiteestä ja savukvartsista. Lisänä balin sudenkorento riipus. Ketju on piinaa.

Huh, koulussa riittää tekemistä. Ei jää paljon aikaa koruille, paitsi viimeistään viikonloppuna. :)

5 kommenttia:

 1. Todella kauniit korut! Tuo vaahterakoru salpasi kyllä hengityksen, aivan mielettömän ihana :)

  VastaaPoista
 2. Olet todella taitava tekemään koruja. :O Oikein kateelliseksi tulee. :D Pidän todella tyylistäsi. Korut ovat ihania. <3 Vaahtera koru on aivan mahtava! Jatka samaan malliin! ;))

  VastaaPoista
 3. Mindye: Kiitos! :)

  Haapa: Kiitos sinullekin! :) Itsekin voit oppia tekemään monenlaisia koruja. Lainaa kirjastosta vaikka Hurmaavat helmityöt. Se on ihan hyvä perusteos, oppii perustekniikat. :)

  VastaaPoista
 4. Mahtava tuo vaahteranlehtikoru!
  Tykkään syksystä ja syksyn väreistä, tuo kuvastaa juuri sitä millaisena minä syksyn näen.

  VastaaPoista

Kiitos ja kumarrus kommentista!