sunnuntai 16. elokuuta 2009

Kirppislöytöjä

Käytiin eilen kirppiksellä, kun etsittiin veljelle "uutta" sohvaa opiskelukämppään. Eipä löytynyt sopivaa sohvaa, mutta itselleni tarttui mukaan muutama kiva juttu. :)

Ensin löysin yhdestä pöydästä varvassormuksen, ja lähempi tarkastelu osoitti sen sterling hopeaksi. Ja hinta vain 50 snt! Samasta pöydästä löytyi vielä söpö simpukankuorinen norsuriipus ketjussa. Ketju vaikutti hopealta, joten 50 sentin hinta sai ottamaan senkin mukaan..


(norsu siis menossa johonkin koruun joskus hamassa tulevaisuudessa..)

Löysin myös tosi nätin silkkihuivin, mutta se oli hieman pieni.. Ja hintaakin oli vähän liikaa. Mutta sitten toisessa pöydässä tärppäsi, todella kaunis marmorikuvioitu silkkihuivi eurolla! Samassa pöydässä oli myös toinen "silkki"huivi, joka oli kuitenkin satiinia.. Mutta tämä ostamani huivi on aivan 100% varmasti silkkiä. Saattaa myös olla, että se on käsin värjätty, sillä huivin reunakin on käsin ommeltu. (ja hieman ratkennut, pitää korjata)Klikkaa kuvat isommiksi!

Ensimmäinen viikko (tiistaista lähtien) lukiota käyty. Yllättävän raskasta, asiaa tulee paljon yhdellä oppitunnilla. Mutta pidän silti paljon lukiossa opiskelusta! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos ja kumarrus kommentista!