perjantai 1. tammikuuta 2010

Uusi vuosi(kymmen), uudet kujeet

Eilinen meni mukavasti kotona ollessa. Ulkona ei kauaa viitsinyt olla -14 pakkasasteen takia. Hrr. Eikä nuo tulitteet muutenkaan innosta. Että silleen meni minun uuden vuoden vietto. :)

Mutta nyt olisi ilmeisesti aika miettiä tulevaa vuotta. Mitään uuden vuoden lupausta en tehnyt, mutta ajattelin panostaa joihinkin asioihin enemmän.

Ensiksikin ajattelin uhrata enemmän aikaa tietokoneen käytöstä käsityöprjokteilleni. Olisi mukava saada ne kankaat leikattuna -vaatteet ommeltua kokoon sekä keskeneräiset korut tehtyä. Ynnämuut projektit. Nyt kun on uusia työkaluja, niin myös aloittaa ihan uusia juttuja, sekä kartuttaa kokemusta että taitoa korujen teossa. :) Miksei myös muiden käsityötaitojen saralla...

Toiseksi alan liikkua enemmän. Paikallisen liikuntaseuran kursseilta/tunneilta ajattelin katsastaa muutaman hyvältä kuulostavan tunnin koulukaverin kanssa. Josko siitä lähtisi liikkeelle vakituinen harrastus. Lenkkeilyä(kin) pitää lisätä, samoin lihasvoimistelua. Tai sitten löydän jonkun aivan uuden harrastuksen.. Katsotaan mitä vuosi tuo tullessaan.

Seuraavaksi opiskelu.. Siihenkin voisi panostaa enemmän, vaikka saamiini arvosanoihin olen ollut yleisesti ihan tyytyväinen. Muutamaa poikkeusta lukuunottamatta. Näihin poikkeuksiin siis enemmän työtä luvassa. :)

Lisäksi tarkoitus olisi päästä eroon huoneeseeni kertyneistä kaikista niistä tavaroista ja vaatteista, joita en käytä tai joilla en tee mitään. Olen joululomalla jo siivonnut monta laatikkoa ja sängynalusenkin, mutta vielä olisi yksi kaappi jäljellä. Joitakin unohduksissa olleita juttuja on löytynyt, samoin niitä ala-asteen upeita piirustuksia. :D Ohops, juttu vähän lipsahti viime vuoden puolelle. :) Mutta siis, vaatekaappia haluaisin myös uudistaa. Tahtoisin sellaisen vaatekaapin, jossa vaatteet sopivat yhteen toistensa kanssa. Vaatteilta odottaisin myös laatua, ja siten kestävyyttä. Aion siis harkita tarkkaan jokaista ostamaani vaatekappaletta ennenkuin kiikutan sen kassalle. Vaikka niin olen ennenkin tehnyt, tänä vuonna harkitsen vielä enemmän.. Tulevana vuonna taidan siis tilata vähemmän helmiä ja ostaa enemmän hyviä vaatteita. :D

muoks. Unohtui vielä että tarkoituksenani on kirjoittaa blogiani myös englanniksi. :)

Oho, ei ihan näin paljoa ollut tarkoitus kirjoittaa... Tuli ilmeisesti jonkinlainen avautuminen. :)


Hyvää Uutta Vuotta 2010!

2 kommenttia:

  1. Hyviä lupauksia. Minunkin pitäisi kyllä uhrata tietsikan käytöstä aikaa käsityöjutuille... Ja mitä vaatekaappiin ja liikuntaan tulee, en voisi olla paljoa enempää samaa mieltä. Hyvää ja käsityörikasta uutta vuotta. :)

    VastaaPoista
  2. Kiitos kommentista ja kiitos samoin! :)

    VastaaPoista

Kiitos ja kumarrus kommentista!