torstai 4. helmikuuta 2010

Caramel & orange

Minua on kiehtonut pitkän aikaa botswanan akaatin ja makeanveden helmien yhdistelmä. Johtuen varmasti Outin koruista, joissa hän on upeasti yhdistänyt kyseisiä materiaaleja. :) Nyt sain aikaiseksi kokeilla itsekin kun alkoi koeviikko ja jäi vähän aikaa. Käytin tähän rannekoruun tästä kaulakorusta jääneet helmet. Lopputuloksesta tuli ihan kiva, vaikka ei juuri sellainen mitä ajattelin.. Käyttöön kuitenkin jää. :)
Matskuina siis se ihana Botswanan akaatti, makeanveden helmet, balihopea, Hill tribe hopea ja sterling hopea.Yksi päivä alkoi mieleni käyttää pirtsakoita makeanveden rondelleja, jotka ovat peräisin Helmisopista. Lisäksi laitoin savukvartsia ja oransseja aventuriineja, sekä kuparia. Harmi vain, korusta tuli hitusen liian pitkä omaan käteen. Oranssit aventuriinit eivät ole muuten noin opaakkeja luonnossa, vaan läpikuultavempia.
Materiaaleina siis makeanveden helmet, savukvartsi, oranssi aventuriini, Accu-flex vaijeri ja kupari.

Ja taas on ollut aika hiljaista blogin puolella.. Mitään uutta en ole tehnyt, muutama tilauskoru odottaa kuitenkin valmistumista. Ja jälleen ihanasti onnistuin saamaan itseni jotenkin kipeäksi, on vain lämpöilyä ja väsyttää, ei nenän vuotoa tai mitään. Mutta pois koulusta olen kuitenkin. Ärsyttää, sillä aika usein tällaista on ollut. Onneksi ihana auringonpaiste piristää.

Translation: In the first bracelet I used Botswana agate, freshwater pearls and sterling silver.. And I have to say, I like it. :)
In the other bracelet I used freshwater pearls, orange aventurine, smoked quarts and copper.

Klikkaa kuvat suuremmiksi! :)

4 kommenttia:

 1. Mielettömän kaunis tuo botswana-akaattikoru! Nyt on kyllä pakko ottaa omat botswanalaiset kätköistä esiin :-D

  VastaaPoista
 2. mitkä värit, ihania. sinulla on todella kauniita koruja, niin viehättäviä värejä ! :)

  VastaaPoista
 3. Upeita molemmat, kauniita. Ja noi kuvat.... ihania nekin.

  VastaaPoista
 4. Viimeisessä todella muikean herkullinen väriyhdistelmä!

  VastaaPoista

Kiitos ja kumarrus kommentista!