lauantai 13. helmikuuta 2010

Flame jasper heart

Sain ennen aika kauan ennen joulua toisenkin kaulakoru tilauksen. Siihen haluttiin samoja helmiä mitä Zen -korussa oli. Nyörin väriksi toivottiin pellavaan suuntaavaa, ja samaa lajia oleva sydämen muotoinen riipus toivottiin myös. Uskoin riipuksen löytymisen olevan helppo homma, olinhan ennenkin sellaisia nähnyt nettikaupoissa. Mutta luulo ei ole tiedon väärti. Riipusta ei tuntunut löytyvän sitten mistään. Joko se oli liian pieni tai sitten väärän värinen. Mutta etsiessäni UK:n eBaysta onni potkaisi. Huusin sopivan riipuksen itselleni. Ajattelin sen kotiutuvan muutamassa viikossa, kuten viimeksikin oli kiinasta tullut helmitilaus oli saapunut.
Meinasi iskeä jo paniikki, kun viimeisellä kouluviikollakaan ei tilausta näkynyt eikä kuulunut. Loppujen lopuksi kaikki päätyi hyvin (onneksi!), riipus ehti kuin ehtikin tulla jouluksi ja minä tehdä korun. :) Siitä tuli yllättävän kiva. Ainoa mikä harmittaa on huono kuva. Kuvan otin heti korun valmistuttua, ei ollut aikaa eikä järkkäriä parempaankaan. Pitkän selostuksen jälkeen se kuva:Eli matskuina siis joku kivi, riipus flame jasper, ruskea puuvillanyöri ja sterlingopeiset nauhanpäätteet ja lukko.

Translation: This was order about a month before Christmas, ment for christmas present. I struggled with that pendant. I did not found anywhere a pendant that would have shape of heart and colour red/brown. At last I found this great one from UK's eBay. How ever, I think this necklace became very nice. :)

2 kommenttia:

  1. Tosi sievä, sydämellisen kaunis.

    VastaaPoista
  2. Kiitos, sain vielä vähän aikaa sitten kuulla että korusta pidettiin. :)

    VastaaPoista

Kiitos ja kumarrus kommentista!