lauantai 20. maaliskuuta 2010

Tiikeri

Vaihteeksi vanhempaa tuotantoa...Tämä rannekoru oli yksi suosikeistani, mutta möin sen. Itse kun en käytä kovin paljoa rannekoruja. Tiikerinsilmä -helmiä, ihania kullanruskeita mv -helmiä ja sterling hopeaa.

Translation: A bracalet that I made last year. Materials: tigereye, freshwater pearls and sterling silver.

Peruskorvikset savukvartseista, sterlinghopeasta ja balihopeasta. Uhh, näyttävätpä koukut kamalilta! Pitääpä mennä korjaamaan tilanne.. :P

Basic earrings. Smoked quarts and sterling silver.

3 kommenttia:

 1. Olen kateellinen taidoistasi ja toisaalta tosi iloinen ihan aidosti siitä, että sinun ikäisenä on selkeä kuva siitä mitä elämältään haluaa. On ilo valmistua ammattiin josta on oikeasti haaveillut eikä vain valita opiskelu suuntautimista varman päälle. Pidä tulevaisuuden haaveestasi kiinni! Olet taitava siinä mitä teet!

  VastaaPoista
 2. Tiikerinsilmä koru on hieno. Kun sellaisen laittaa käteen tai kaulaan niin saa rohkeutta roppakaupalla, jostain kiviterapia kirjasta luettua.....

  VastaaPoista
 3. Pioni: Itse asiassa nyt en ole enää niin varma mitä tulevaisuudelta haluan ammatin suhteen. Kovasti myös tuo valokuvaus on alkanut mietityttää, samoin biologian&kemian ala. Mutta vähintään rakkaana harrastuksena tämä koruilu pysyy. :)

  Tarja K: Kiitos kommentista ja tiedosta, laitanpa vinkin korvan taakse. :)

  VastaaPoista

Kiitos ja kumarrus kommentista!