sunnuntai 3. lokakuuta 2010

Fiilistelyä


Ihastelin tuossa torstaina aamulla ennen kemian koetta aivan mielettömän ihanaa sumua ja nousevaa aurinkoa. Rakastan sumua. <3  Käväisin ulkona katsomassa tarkemmin, useat puskat ja kasvit oli hämähäkin seittien peitossa. Ja seiteissä oli vesipisaroita! <3 Mikäs sen täydellisempää kuin kaksi rakastamaani asiaa yhdessä. Tietenkin juoksin sisälle laittamaan lämpimämpää vaatetta ja nappasin kameran mukaani. Harmi vain että oli hitusen liian hämärää ja useista kuvista tuli hieman heilahtaneita. :/ Tykkäilen nimittäin tarkentaa kuvia tietokoneella erityisesti vesipisaroihin ja ihastella niitä. Mutta eiköhän kuvat näin pienempiä ole ihan julkaisukelpoisia...
P.s MUR! Kun yritän laittaa kaikki kuvat koossa "erittäin suuri", nuo pystypäin olevat kuvat toimivat hyvin, mutta vaakasuuntaiset kuvat menevät reunan yli. Ei tykkää. :/ Tää tahtoo kaikki kuvat mahd. isoina.

4 kommenttia:

 1. Kauniita kuvia. Ah, syksy. Lempi vuodenaikani, josta koneella on aivan liian vähän visuaalisia tallenteita...

  VastaaPoista
 2. Kauniita, kauniita kuvia! Ei voi muuta sanoa :)

  VastaaPoista
 3. Oih mitä kuvia! Siel oli pari erityisen upeeta, sellasia mist haluis seinälle ISON suurennoksen ja mitä vois sit vaan jädä kattoon ja sais uppoutua ihan omaan maailmaan, aika ei kuluis ja yht'äkkii oliski kynttilät sammunu ja tullu yö, silti sen kuvan olis kokoajan nähny ja kaikkee olis tapahtunu mut ei muistais et mit ja missä.

  VastaaPoista
 4. Kiitos kauniista sanoistanne! :) Itse en juurikaan syksystä välitä, mutta sumuisia aamuja kera aamukasteen rakastan. <3

  Aadia, ihanasti kirjoitettu, ymmärsin fiiliksen mitä ajattelit. :) Ja itsekin haaveilen että olisi mahtavaa teettää ottamistani kuvista isoja suurennoksia. Hintaa vaan tulee vastaan, ei ole mitään halpaa puuhaa. :/ Mutta toivottavasti vielä joskus.

  VastaaPoista

Kiitos ja kumarrus kommentista!