lauantai 9. lokakuuta 2010

Kirpulta


Iskipä se jokasyksyinen flunssa minuunkin vihdoin ja viimein. Yleensä olen saanut sen heti ensimmäisillä viikoilla koulun alettua, mutta se iskikin vasta nyt. Ja mitä ilmeisimmin sen takia, että kylmetyin tullessani salilta ja suihkusta tukka märkänä kotiin. :/

Noh, kai tämä tästä pikku hiljaa. Olen juonut inkivääri-sitruuna-hunaja -juomaa ja olo on vähän parempi. Tulepaa samalla treenattua mm. vatsalihaksia pahanmakuista limaa kurkusta yskiessä.

Vaihdoin muuten taas kerran blogipohjaa. Jos nyt tämä miellyttäisi edes hetken aikaa. Jotenkin kivoja ja nättejä pohjia on tosi harvassa, ja itse bloggerin pohjista ei nyt mikään tuntunut sopivan. :/

Jottei menisi aivan löpinäksi, niin laitan kuvia esittelemättä jääneistä kirppislöydöistä. Poikkesin viikko sitten Helsingissä katsomassa isoveljiäni ja samalla käytiin mm. ihanalla ja isolla Waltteri -kirppiksellä. :)

Jotkin löydöt ovat jo aikaisempia tai muualta, mutta kirppiksiltä kuitenkin. Vasemmalta alkaen: ilmeisesti pronssinen, todella kaunis Kalevala -tyyppinen koru 50snt; ohuen ohut 925 hopeaketju mustalla kivisydämellä 1,50€; jotain metallia oleva palloketju 50snt; rouhea tumma ranneketju 50snt ja kivikaulakoru 1€.


Tästä palloketjusta otan varmaan nuo killuttimet pois. Onneksi se on helppoa. :)


Kivikaulakorusta tunnistin ainakin aventuriinin, onyxin(?), lumikvartsin ja ametistin. Ajattelin linkittää kivet erikseen messinkiin, mutta katsoo nyt.


Sitten vielä muutama, nämä olivat samassa pussissa, myytiin yhteishintaan 50 snt. Minulla oli tuntuma, että korvikset ovat hopeaa, mutten pussin läpi sitä saanut tarkistettua. Kotona avattuani pussin epäilykseni osuivat oikeaan, koukut on varustettu pitoisuus- ja nimileimalla. :) Tosin minulla ei ole mitään hajua mitä noista voisi keksiä tehdä... :D Mutta hopeaan kannattaa aina sijoittaa. ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos ja kumarrus kommentista!