perjantai 10. joulukuuta 2010

Itsenäisyys


Kuten aiemmin mainitsin, sain kunnian pitää puheen lukiomme itsenäisyysjuhlassa. Kun pikkumustaa mekkoa ei löytynyt, päädyin aiemmin Waltteri -kirppikseltä ostamaani tumman siniseen paitamekkoon. Mekko itsessään ei ole kovin juhlava, joten korujen täytyi olla juhlavat. :)


Materiaaleiksi halusin laadukasta ja... ylellistä, sanoisinko. Valikoin NERIK -laatikostani (=NäitäEnIkinäRaaskiKäyttää) peräti kaksi(!) juttua tähän koruun. :D


Käytin siis melkein kokonaisen nauhan aivan mielettömän kauniita makeanveden helmiä. Olen hillonut kyseisiä ihanuuksia kaksi vuotta. :D Toinen asia NERIK -laatikostani oli Helmetin suurmiitissä -08 tekemäni hopeasavilehti. Tein silloin kolme lehteä, pienen, keskikoisen ja suuren. Tässä siis se suurin.


Lisäksi käytin kirkkaita 8mm vuorikvartsihelmiä ja tsekkiläisiä kristallirondelleja, kirkkaita nekin. Sekä väliin Balin hopeaspacereita.Koru valmistui juuri edellisenä iltana ennen puhetta, hieman viime tingassa tapani mukaan. :D  Mutta täytyy sanoa että tykkäilen tästä kovasti. :) Koru on vaan niin juhlava ja tunnerakas(vai -rikas?), etten arkena henno sitä käyttää. (harmi muuten kun kuvista tuli noin tummia. :/ Valo ei tahdo riittää kuvaamiseen, aamulla kun lähtee kouluun on hämärää, kun tulee kotiin, on pimeää.)

3 kommenttia:

 1. Koru on aivan mielettömän ihana ja ymmärrän hyvin sen tunnerikkauden. :) <3 Hienoa että sait moisen kunnian! Uskon että se meni upeasti vaikka varmasti jännittikin. :)

  VastaaPoista
 2. Ihana koru, Maria! Upeita helmiä ja todella taidokas tuo tekemäsi lehti-riipus. Lisäksi hienot kuvat :-)

  VastaaPoista
 3. Lämmin kiitos! :)

  Puhe meni - ainakin jälikommenteista päätellen - ihan hyvin. :D Itse en muista oikein mitään puhetilanteesta, muuta kuin että jalat tärisivät ihan vimmatusti. :D

  VastaaPoista

Kiitos ja kumarrus kommentista!