torstai 30. joulukuuta 2010

...ja jatkuu


Ja esittelyt jatkuvat. :) Sain samaiselta nuoremmalta isoveljeltäni vaa'an lisäksi seuraavat kaksi kirjaa: Lähikuvaus digikameralla ja Lemmikki kuvaus.

Tuota ylempää kirja olen innokkaasti lukenut jouluaatosta asti, on todella mielenkiintoinen ja sisältää paljon tietoa!
Huom. vasen yläkulma. :D

Oi, tämä kirja kiehtoo myös paljon! Päätin kuitenkin, että syvennyn tähän jahka tuon Lähikuvaus -kirjan olen saanut käytyä läpi. :D En tosin millään malttaisi odottaa, sillä tämän avulla saadaan (ainakin luultavasti) hienoja kuvia kisuleistamme. :)

muoks. Tämä kirja olikin melkein parempi kuin tuo ylempi... Tavattoman mielenkiintoinen ja kiehtova! 

Nyt muistuikin mieleeni, että sain samaiselta veljeltä viime vuoden jouluna erään toisenkin valokuvaukseen liittyvän kirjan. Taidan tyrkätä sen tähän perään jossain vaiheessa. :DTämän kirjan taas sain siltä toiselta isoveljeltäni. Kyseinen opus on saksaksi (varmaankin siksi kun on Saksasta ilmeisesti hankittu), mutta eihän se estä selailua. :) Kirja on täynnä kiehtovia kuvia!


Kirjasta löytyy myös monenmonta itsekoottavaa kaleidoskooppia(?) todella upeilla kuvioilla ja väreillä, eli juurikin samanlaisia mitä tuossa kannessa on! :) Ainoa juttu vain, ettei kirjan paksuja sivuja raaski repiä irti, leikellä ja koota. :/ Pitänee ottaa kopioita ja kokeilla ensin tavallisella kopiopaperilla. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos ja kumarrus kommentista!