lauantai 1. tammikuuta 2011

Happy New Year!


Uusi vuosi sujui ainakin täällä mukavasti ja rauhallisesti. :) Alkuillasta poikkesin ensin kaverini synttäreillä, jonka jälkeen paukuteltiin isän ja veljen kanssa parit raketit. Tai no, minä ja veli lähinnä kuvasimme kun isä niitä ampui. :D Siispä tässä postauksessa kuvamateriaalia raketeistamme. :)


//We had a nice new year. :) First I visited my friend who had birthday. After that we(my dad and brother) started to shoot fireworks. In fact me and my brother just took photos of fireworks. :D

Ilotulitteiden kuvaaminen oli yllättävän hankalaa, vaikka tiesinkin millä asetuksilla pitäisi tulla kivoja kuvia. Asiaa vaikeutti vielä se, ettei aina tiennyt millaisia raketit ovat ja mihin ne tulevat lentämään.

Mutta toisaalta muutama ihan kiva otoskin tuli. Lähinnä siis arvailun perusteella. :D Luulenpa, että veljellä on onnistuneempia kuvia, hänellä kun oli aikaa kuvata koko ilta minun ollessa synttäreillä. Mutta juu, nämä kelpaavat minulle. Ensi vuonna sitten uudestaan. :)


//It was suprising difficult to photograph fireworks. You couldn't never know where the firework was going to fly. But all in all I got some nice pictures (you can see them in this posting). :)Puoli kahdentoista aikaan lähdimme autolla Poriin katsomaan kaupungin omaa, isompaa ilotulitusta. Se oli todella hieno, joskin mielestäni lyhyempi mitä aiempina vuosina. Niin, ja tietenkin minä ja veljeni olimme kameroin ja jalustoin varustautuneita. :D Ne kuvat ei juurikaan onnistuneet, fokus(siis tarkennus) oli aikalailla pielessä. :/ Tässä alla kuitenkin muutamat kuvatukset mitä poimin kuvasarjan joukosta.


//Later we went to Pori to see fireworks show (organised by the city of Pori) at the middle night. The show was fantastic! I got some nice photos of it:
Ja se pakollinen uudenvuoden toivotus... :)

4 kommenttia:

 1. Upeita kuvia! Hyvää uutta vuotta myös sinulle ja perheellesi!

  VastaaPoista
 2. Aivan upeita rakettikuvia sinulla! Itse koitin ensimmäistä kertaa noita kuvata, milloin milläkin säädöllä, eikä tosiaan ollut helppoa...

  VastaaPoista
 3. Voi kiitos! :)
  Ei ollut juu helppoa minunkaan mielestäni. Ehkä sitä ensi vuonna sujuu jo paremmin kun on nyt vähän kokemusta.

  VastaaPoista

Kiitos ja kumarrus kommentista!