keskiviikko 1. syyskuuta 2010

Tää olis nyt sitte vähän niinku pj


Eli: minusta tuli lukiomme oppilaskunnan hallituksen puheenjohtaja. Vähän (=aikasta paljon) jännittää mitä vuosi tuo tullessaan ja näin alussa on jonkin verran oppimista tässä hommassa. :) Onneksi ystäväni E on oikeana kätenäni sihteerinä. Tosin viime vuodenkin olin hallituksessa, mediavastaava nimikkeenäni, E rahastonhoitajana. Oli kyllä todella tehdä tuota mediavastaavan hommaa! Opin mm. käyttämään hyödykseni mäkkini InDesing -ohjelmaa tehdessäni julisteita teemapäiviin (osaksi toisen veljeni avustamana). (Tosin täytyisi vielä opetella muuten vaan tuon Illustratorinkin käyttö, se kun kuulemma on edellämainittua vielä parempi.)

Mitäkö odotan tulevalta lukukaudelta? Luulen, että tulen oppimaan itsestäni uutta tämän "viran" myötä. Vastuuta tulee lisää, mutta eiköhän se ole vain hyväksi. Toivottavasti samalla tulisi vielä lisää itsevarmuutta, kun pitää mm. pitää kokouksia ja puhua vähän suuremmille ihmisjoukoille, hoitaa asioita, soittaa puheluita ynnämuuta sellaista. Toisaalta todistus hallituksessa olosta näyttänee hyvältä yo -todistuksen kera. ;)

Jottei vuodesta tule liian yksitoikkoista, lisäksi ilmoittauduin yrittäjyyskurssille, jota itseasiassa olen odottanut jo vuoden. Odotan todella innolla yrityksemme etenemistä. :) Siitä varmaan lisää ja tarkempaa juttua joskus tulevaisuudessa, ehkä jopa oma blogi.

Tuon kurssin lisäksi valitsin biologian kenttäkurssin, luvassa mm. sieni- ja lintujentunnistusretkiä, lyhyitä reissuja lähiseudulle, kuten esim. Säppiin. Turussa ja Helsingissäkin käymisestä puhuttiin myös. Ihanaa, pääsee (mm.) kuvailemaan luontoon!

JA kaiken näiden lisäksi olen mukana LUMA -työryhmässä.. :D Hmm.. paitsi muistaakseni jotain piti vielä tähän listaan lisätä, muttei nyt heti tule mieleen. No, tulee olemaan siis aika työntäyteinen vuosi kaiken normiopiskelun lisäksi... :D Kerrankos sitä käy lukion 2. luokan.


Jottei täsä sepustuksesta tule täysin kuvatonta, tässä pari kuvatusta aiemmin tänä vuonna tekemästäni vauvaonnittelukortista. Sain nimittäin kaksi pikkuserkkua! <3 Poikia molemmat, siitä tuo sininen värityskin. :)

Halusin ehdottomasti keinuhevosen korttiin. Sopivaa mallia oli kuitenkin yllättävän vaikea löytää, mutta soveltamalla sain sopivan. Lisäksi rusetti paperinarusta. :)
Vielä lähikuvaa hepasta. Piirtelin taustapaperiin vielä noita bravuurikiemuroitani vaaleanruskealla värikynällä.

Joo, tässä postauksessa ei kyllä ollut päätä eikä häntää mutta sen siitä saa kun kirjoittaa illalla väsyneenä... :D

4 kommenttia:

 1. Miten en oo kuullu et keitä hallitukseen on ees valittu? Saati sitte että susta tuli pj? :D Mut onnea, hyvä homma sulle! T. Minä joka en koskaan pyynnöistä huolimatta sitä hakulomaketta täyttänyt :D Mulla on motivaatiot jossain kaukana koulun ulkopuolella ;>
  Ja hieno kortti!

  VastaaPoista
 2. Oi, kuulostaa tosi hauskalta :) Kannattaa kyllä olla mukana kaikessa tuommoisessa toiminnassa, koskaan ei tiedä mitä kaikkea hyötyä siitä aukeaakaan. Ja saa uusia ystäviä ja tekemistä1

  VastaaPoista
 3. anni: uudet hallituslaiset ja tämän lukuvuoden toiminta&budjettisuunnitelma esiteltiin Syyskokouksessa auditoriossa yhdellä välitunnila joskus viime viikolla(?). :) Ja saatiin onneksi tarpeeksi hakijoitakin, jee! Joo, mullakin on tuo opiskelumotivaatio jossain hukassa, mikään opiskelu ei kiinnosta sitten yhtään (taideaineita lukuunottamatta) mutta kyllä näitä muita juttuja sitten mielellään tekee... :D Ja kiitos!

  Inka: Niinpä! Itsekin otan tämän myös osittain hyödyn kannalta. :) Olen huomannut, että jos vertaan vuoden takaiseen minään, niin olen paljon sosiaalisempi ja rohkeampi nyt, sekä tutustunut ihan uusiin ihmisiin ja saanut ystäviäkin! Ja kyllä olisi tylsää jos koulu olisi vain pelkkää opiskelua ja pänttäämistä. Mielestäni on kiva saada muutakin tekemistä, vaikka itse opiskelulle jääkin sitten vähemmän aikaa, mutta se on sivuseikka.. :D

  VastaaPoista
 4. Ai juu... saattaa olla että me jäätiin ruokalaan syömään twixejä ja tekemään läksyjä :D Onneks ne jäsenet näytettiin sitte vielä ryhmänohjaustunnilla!

  VastaaPoista

Kiitos ja kumarrus kommentista!