sunnuntai 24. huhtikuuta 2011

Pääsiäislomalla


..on mukavaa! Olen ottanut nämä päivät oikein rennosti, vaikka tiedänkin että koulujuttuja täytyisi tehdä. Itseasiassa se on yksi asia mitä en täysin ymmärrä koulussa. Kerrankin on luvassa hiukan pidempi loma ja saisi levätä, niin eikun lykätään oikein urakalla aineita, läksyjä, sanakokeita ynnä muuta mukavaa seuraavalle viikolle. Mukavaa(ko)? No jaa, onneksi huomisen voi sitten pyhittää koulujutuille (vähän kyllä epäilyttää saanko mitään aikaiseksi). :D

Tämän postauksen kuvatukset ovat tältä aamulta. Ihan mieletön auringonpaiste heti aamusta, joten aamupalan jälkeen hilpaisin noin tunnin mittaiselle kuvausretkelle lähimaastoon. :) Voi kuinka ihanaa oli! Tällä kertaa kiersin eri reittiä kuin yleensä, ja se näemmä ihan kannatti (tässä postauksessa ei siis ole läheskään kaikki kuvat, lisää on tulossa!). Huomenna taidan nousta hitusen aikaisemmin, että ehtii kunnolla aamuaurinkoon mukaan. :)

//I'm spending my easter holiday... I enjoy so much, when the sun is shining and I don't have to worry about school(until tomorrow). These pictures are from this morning. What a beautiful morning - and day - today was! :)

Tykkään kovasti optiikasta johtuvista valoilmiöistä kuvissa! :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos ja kumarrus kommentista!