tiistai 12. huhtikuuta 2011

Valokuvatorstai 202.haaste: Heijastuksia


Osallistunpa nyt minäkin ensimmäistä kertaa Valokuvaustorstain haasteeseen. :) Valitettavasti minulla ei nyt ole aikaa ottaa uusia kuvia, joten arkistojen kätköillä mennään. 

Kuvia selaillessani ajauduin vuoden -09 kuva-albumiini ja yllätyin - vieläpä positiivisesti. En muistanutkaan että siltäkin vuodelta löytyi niin hyviä otoksia! En nimittäin ole tähän päivään asti pitänyt vanhempia kuviani kovinkaan tasokkaina, mutta näköjään asia olikin päinvastoin, vaikka itse sanonkin. ;) 

Ylimmästä kuvasta tuli itseassa yksi suosikkini sen vuoden kuvista. Se, ja kaksi seuraavaa ovat siis vuodelta -09.


Aloitin siis valokuvausharrastukseni muistaakseni vuonna -07 ollessani seiskaluokalla, kun sain yllätyksekseni ihka oman digipokkarin joululahjaksi. Toinen veljeni hankki jonkin ajan kuluttua itselleen digijärkkärin ja kerran kokeiltuani hurmaannuin itsekin täysin. Muistan vieläkin sen ensimmäisen kerran, kun sain järkkärin käteeni ja kokeilin zoomailla. :)

Ostin sitten hiukan yli vuosi sitten veljen kameran lopulta itselleni, kun hän osti uuden(käytetyn). Vuosi -09 tuli siis kuvailtua lainailemalla veljen kameraa. Nyt haaveilen Pentaxin kamerasta (esim. kr tai k5 voisi olla mukava...) ja kunnon makro-objektiivista. Saa nähdä mitä aika tuo tullessaan kamerahankintojen osalta.Heijastuksista puheen ollen, mielestäni ne ovat kovin kiehtovia ja mielenkiintoisia. :) Mieleni tekisi mennä varta vasten kuvaamaan, mutta nyt on tosiaan aika hiukan kortilla.. Tässä siis sekalainen seurakunta erilaisia kuvia.

//In this blog you get every thursday a new challenge/insiparion to photograph. This week it was reflections. (actually I'm not sure if that word means the same in Finnish :D) I think reflections are very interesting. I would like to go to photograph for this challenge, but I have no time right now. :/ So this time here are some pictures from older albums, from years 2009&2010.

Suo.


Kuvassa Lassi.


4 kommenttia:

 1. Kauniita luontokuvia!! turhaan olet aliarvioinut taitojasi ;) Saispa itekin joskus tollaset vermeet millä kuvailla :)

  VastaaPoista
 2. Oi, tosi kaunis kuva tuo ylimmäinen, ja neljänneksi alimmainen myös! kiitos vinkistä, taian itekki mennä mukaan tuohon valokuvatorstaihin! Sais haastettua itteä kuvaamaan erilaisia juttuja.. :)

  VastaaPoista
 3. Kaunis luontokuva sarja. Ensimmäinen kuva on suorastaan akvarellimainen! Heinät vedessä kauniita. Reflections on oikea käännös! Valokuvatorstai on haastava, käypäs katsomassa nyt uutta keskiviikoista makroviikkoa (juttelit linssistä ) ja entäs värikollaasit... olin itsekin hämmastynyt miten monta haaste tilaisuutta on löytynyt! P.S. Talohame oli vaikuttava graafiisen kuviointinsa takia, kaunis korkea vyötärö, upea! Mihin vielä ehditkään luonnonlahjoinesi:)

  VastaaPoista
 4. Miina: Kiitos kaunis! :)

  Pilvi: Kiitos! :) Ei kestä vinkistä, itsekin tykästyin tuohon ideaan kovin, se tuo lisää inspiraatioita kuvata. :)

  kaari3: Kiitos! :) Ja kiitos vinkistä: täytyypä tutustua tarkemmin noihin muihin valokuvausjuttuihin! Makrokuvaus on tosiaan lähellä sydäntäni. :)
  Tuosta talohameesta vielä, taisit katsoa sen toisena kommentoineen Pilvin blogista..Oikein nätti hame se toki on, vaikkei olekaan minun tekemäni. :)

  VastaaPoista

Kiitos ja kumarrus kommentista!