maanantai 23. toukokuuta 2011

Hei taas pitkästä aikaa!


Jahas, josko sitä kaivaisi blogin taas esiin.. Hektisiä ovat viime viikot olleet, ja huomenna alkaakin sitten tämän lukuvuoden viimeinen koeviikko! :) Tosin into koulua ja opiskelua ylipäätään on melkoisen nollassa, aika tehokkaasti on tämä(kin) vuosi vienyt mehut... Jos sitä nyt jotenkin saisi tuon koeviikon läpi puristettua, niin olisin tyytyväinen. Silti jostakin syystä kaiken muun tekeminen (esim. dataaminen tietokoneella, käsityöt) kiinnostaa huomattavasti enemmän. :D Eli rivien välistä luettuna, en malta millään odottaa nurkan takana piilevää kesälomaa!


Tuli tuossa käytyä taas veljen tykönä Espoossa viikko sitten viikonloppuna. Tällä kertaa olin ensimmäistä kertaa ikinä maanantaihin asti - syyn voi lukea täältä. Tietenkin samalla reissulla piti käydä Valtteri -kirppiksellä, ja tämän postauksen kuvissa on löytöjä sieltä. Toki mukaan tarttui muutakin kuin purettavia koruja, vaatteita tuli hamstrattua jonkun verran, mutta niitä en täällä kuitenkaan ala esittelemään. Yhteensä näihin koruhin meni noin 3 euroa, jos oikein muistan, melko hyviä kauppoja tuli siis mielestäni tehtyä. :)

Tuli myös käytyä ihan uudessa tuttavuudessa, Myyrmäen kirpputorilla. Oli todella iso ja mukava kirppis, tykättiin veljen kanssa. :) Sieltä löytyi mm. riemastuttava Mr. Bean -herätyskello, joka mennee isälle synttärilahjaksi. :D Laitan siitä joskus kuvaa jos muistan.

Kaikki sterlingiä, paitsi oikealla ylhäällä oleva ketju. :)

Yhdessä ketjussa on tällaisia suloisia delfiinejä 3 kpl. Takana näkyy myös cloissonné-risti, joka tuli yhden ketjun mukana.
Uusia luontokuviakin minulla olisi vaikka kuinka esiteltävänä, mutta mennään nyt näillä kirppislöydöillä ettei mene vallan luontokuvapainotteiseksi. :) Uuden kameran hankinta muuten on myös askeleen lähempänä, kun karsin vaihtoehdot kahteen. Aion ostaa Pentax k-7 :n tai k-r :n. Saa nähdä kumpaan päädyn ja koska (ehkäpä ennen kesälomaa jo). Lisäksi tuli hankittua jo veljen kanssa 90mm makro-objektiivi tähän tulevaan kameraani. :D Jep, on järkevää ostaa etukäteen...mutku se on niiiin ihana linssi!

Hiukan huijasin, nämä puuhelmiherkut ovat Porista Paanakedonkdun kirppikseltä. Yhteensä kustansivat 2,5€.


Vielä ennen koulun loppumista täytyisi toisaan koeviikko hoitaa pois alta ja lisäksi järkätä koko koulun retkipäiväksi ohjelmaa muiden hallituslaisten kanssa. Huokaus. Kesäloman voimalla jaksanee vielä nämä vaivaiset muutamat päivät. :) Kunpa vielä aurinko paistelisi niin olo olisi yleisestikin virkeämpi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos ja kumarrus kommentista!