perjantai 12. elokuuta 2011

Pikku potilas 
Aina, kun kotiimme tulee tyhjä pahvilaatikko tai muita pahvinkappaleita, niiden sekaan on heti mentävä tutkimaan. Leevi myös tykkää muokata pahvilaatikoita mieleisekseen hampaita apuna käyttäen. Näissä kuvissa kisu onkin telmimisen jälkeen väsähtänyt pahvinkappaleiden alle.

Otsikko kertookin jo jotain, Leevillä (samaisella kissalla kuvissa) on nyt lääkärin mukaan allerginen reaktio molemmissa silmissä. :/ Silmätulehdus on, sekä luometkin ovat ihan vereslihalla. Raukka siristelee kovasti silmiä ja hinkkaa tassulla kun kutisevat. Saatiin läinlääkäriltä antibiottipistos sekä silmätippoja. Lueskellessani muuten tippojen pakkauselostetta huomasin, että ne eivät sovellu käytettäväksi piilolinssien kanssa. :D Olin lievästi huvittunut tästä, sillä en ajatellut, että kissoilla käytettäisiin ihmisten lääkkeitä.

Tippoja täytyy laittaa kolmesti päivässä 10 päivän ajan. Ei mikään helppo homma ainakaan meillä... Onneksi tippojen laitto tuntuu sentään sujuvan hiukan paremmin mitä esimerkiksi matolääkkeen tai parafiiniöljyn anto suuhun. Mutta toivottavasti näin paranisi Leevin simmut. :)

Ihmettelemme, mistä Leevi on tämän allergisen reakttion nyt yhtäkkiä kehittänyt itselleen. Mikään ei ole muuttunut, ei ruokavalio tai muutkaan rutiinit. Toisella kissalla, Lassilla, taas ei ole minkäänlaisia silmäoireita. Jännä juttu.

Peeäs, näissä kuvissa Leevillä siis EI ole silmätulehdusta! Nämä kuvat olen ottanut joskus viime kuussa. En sentään viitsi laittaa kuvaa tulehtuneista silmistä, ei mitään kaunista katseltavaa...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos ja kumarrus kommentista!