lauantai 3. marraskuuta 2012

Uusi päivä

Nonniin, ulkoasu alkaa näyttää jo vähän erilaiselta, mutta pientä hienosäätöä tarvitsee vielä tehdä. Uutta banneriakin mietin, mutta se tulee jos saan idean ja jaksan alkaa väkertämään. :) Muuten värit vaihtuivat hiukan pirteämmiksi, aika keväisiksi oikeastaan - mutta mitäpä sen väliä. :D

Sitten itse aiheeseen.. Minun on ihan pakko kirjoitella eräästä huikeasta jutusta, josta olen yhä aivan täpinöissäni.. ;)Nimittäin minun, harrastelijavalokuvaajan, ottamiani kuvia on printatussa kirjassa! Ja kyseessä on Heidi Kuusiston hiljattain julkaistu esikoiskirja Uusi päivä.

Mitenkö kaikki tapahtui? Noin vuosi sitten Heidi kirjoitteli Quinoaa -blogissaan tarvitsevansa kuvia mm. superfoodeista tulevaan kirjaansa. Otin yhteyttä ja kerroin kiinnostukseni foodien kuvaamiseen. Räpsin itsekseni syksyllä ja muutenkin välillä kuvia, kunnes alkukesällä kävin Heidin luona kuvaamassa enemmänkin mm. eri ruoka-aineita. Oli todella hienoa tavata Heidi perheineen ja jutella kaikista älyttömän mielenkiintoisista asioista liittyen kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin, jotka ovatkin yksi suurimmista mielenkiinnon kohteistani tällä hetkellä (ja joihin toinen bloginikin keskittyy). :)

Muunmuassa tällainen otos löytyypi kirjan sivuilta. :)

Mutta nyt kirja on siis ulkona, ja siellä on ammattilaiskuvaajan kuvien seassa omia räpsäisyjäni! Kun sain kirjan käteeni (omistuskirjoituksella varustettuna, hih), onnenkyynelet tulivat silmiini. Fiilis oli vaan niin uskomaton. Siis minun kuviani. Joita olin katsellut useaan kertaan tietokoneen ja kameran näytöltä. Printattuna. Kirjassa. HUH.

Eikä tässä vielä kaikki, sillä muutamia kuviani löytyy myös Heidin omilta nettisivuilta. :)

Kyllä elämä vaan on ihmeellistä, en voi muuta kuin olla onnesta soikeana ja kiitollinen. ♥ Kiitos Heidi!


Toivottelen tässä samalla hyvää pyhäinpäivää kaikille, allekirjoittanut kun viettää viikonlopun kansantanssin parissa! :)

3 kommenttia:

  1. Hienoa! Onnittelut♥
    "Tartu hetkeen" oli sinulle tarkoitettu. Olethan upea valokuvaaja ja taiteilija. Näitä tulee varmasti jatkossa vielä lisää.

    VastaaPoista

Kiitos ja kumarrus kommentista!