lauantai 10. marraskuuta 2012

Väsynyt, mutta onnellinen

Meikäläinen meinaan kotiutui vähän aikaa sitten kolmannelta kansalaisopiston kurssilta, studiovalokuvauskurssilta! Ja voi että, olen niiiin innoissani!

Kurssi alkoi kymmeneltä ja jatkui neljän paikkeille, välissä oli puolen tunnin ruokatauko. Saimme selkeän ja hyvän tietopaketin studiovaloista sekä niiden käytöstä, ja muotokuvaamisesta. Lisäksi kävimme läpi kuvankäsittelyä. Pääsimme jokainen sekä kuvaamaan että malliksi, mikä nosti vähän hikikarpaloita otsalle. :D Kameran edessä oleminen kun ei ole sitä mieluisinta puuhaa.. Mutta ihan hyvin selvittiin. :)

Kuvaaminen oli hauskaa ja imin tietoa kuin pesusieni. :D Oli kyllä todella antoisa päivä! Seuraava kerta onkin vasta parin viikon päästä, enkä millään malttaisi odottaa. :)

Ja kyllä, aloin haaveilla omasta pienstä studiovalosetistä. ;) Saapa nähdä millaisia virityksiä intoudun kotona kokeilemaan, nyt kun pitäisi olla periaate hanskassa. :D

No, tästä tuli nyt tylsä kuvaton postaus kun en huomannut ottaa muistitikkua mukaan saadakseni ottamani kuvat kotiin. Sähköpostitse olisi periaatteessa saanut, mutta raw -kuvat ovat sen verran suurikokoisia ettei se olisi kovin helposti onnistunut. Mutta ehkäpä laitan pari kuvaa tännekin kun saan ne haettua. :)

Hauskaa viikonlopun jatkoa! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos ja kumarrus kommentista!