maanantai 19. marraskuuta 2012

19. marraskuuta


Blogi on taas vaihteeksi jäänyt hiukan vähemmälle, pahoitteluni!

Kävin viime postauksen ja tämän päivän välissä mm. auttelemassa veljeä remontissa ja innostuin myös taas oman huoneeni remontoimisesta.. Eli olen into piukassa jatkamassa huoneeni uuden ilmeen suunnittelua. :) Toivottavasti suunnitelmat saadaan vielä toteutuksenkin asteelle!

Meikäläinen lähtee tästä tekemään kaverin kanssa kuvakirjaa lukiossa pyörittämästämme NY -harjoitusyrityksen vaiheista. Oheen lätkäisen vielä parit räpsyt, jotka tuli eräs kaunis aamu otettua. Kovin vaan on hankalaa ikuistaa sitä ympäröivää kauneutta muistikortille. Muutenkin luontokuvausinnostus tuntuu olevan vähän hukassa, studiokuvaus kiinnostaisi kummasti enemmän tällä hetkellä. :D Mutta eiköhän se viimeistään siitä taas syty, mikäli järjestelyt omasta joululahjasta toteutuvat. ;) No, siitä lisää kun asiat varmistuvat. :)

Muksaa maanantai-iltaa!
Jotain muuta kuin paras kuva nätistä linnusta. :D (kuva siis rajattu suuremmasta kuvasta) Ikinä en ole tällaista lintua vielä livenä nähnyt! Enkä vielä ehtinyt selvittämään tämän lajia, osaisiko joku ruudun takana auttaa asiassa? :)6 kommenttia:

 1. En nyt sitte todellakaan mee vannomaan, kun en linnuista mitään tiedä, mutta se VOIS olla taviokuurna :D Ja nimenomaan koiras. Sun ottamassa kuvassa ei näy siipiä, niin vähän hankala sanoa, mutta muuten ainaki värit ja ulkonäkö vastaa mun käsitystä :D On siis yhdenlainen peippo :)

  Terveisin tuleva biologi, joka ei tiedä linnuista mitään :D

  Kivoja kuvia :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommentista! Itsekään en siis mikään kovin intohimoinen lintubongari ole, mitä nyt tuli yläasteella voitettua joku lintutunnistuskisa bilsan tunnilla.. :D Mutta tällaista veijaria en ollutkaan ennen nähnyt, aika nätti yksilö kyllä. Harmi vaan kun ei ollut teleobjektiivia mukana, peruslinssillä ei saa kaukaa oikein kunnon kuvaa otettua..

   Mutta mutta, en ikinä ole kuullutkaan moisesta nimestä, mutta ainakin googlen kuvahaulla mainitsemasi taviokuurna vaikuttaisi olevan aika yhdennäköinen näkemäni kanssa. Jep, olen aika varma että se on se. :) Ja ohos, kaikkitietävän wikipedian mukaan ei mikään hirveän yleinen laji täällä päin suomea. Kaikkea sitä oppii! :D

   Poista
 2. Minulla on nyt sulle haaste mun blogissa, 11 asiaa! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jei, kiitos haasteesta! Niitä onkin aina hauska tehdä ja lueskella muiden tekemiä. :)

   Poista
 3. Minäkin laittelin sulle pikkuisen tunnustuksen, ei mikään isonen juttu eikä haaste mutta pieni juttu joka toivottavasti saa sinulle hymyn huulille :) Ihailen monesti kuviesi kauneutta, sinulla todellakin on silmää valokuvaukselle, jatka ihmeessä kun näyttää olevan rakas harrastus :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kommentisi ja tunnstus todellakin piristivät ihanasti, kiitos! :)

   Poista

Kiitos ja kumarrus kommentista!