tiistai 1. tammikuuta 2013

Vielä sananen joulusta

Joulu sekä uusi vuosi tosiaan tuli ja meni. Päätin kuitenkin vielä palata hetkeksi jouluun kun olin jo kollaasin tehnyt mutta unohtanut julkaista sen. :D Tässä siis tiivistettynä joulu:


Kuten todettu, meillä joulun vietto sujui hyvin, oli ihanaa kun oli taas koko perhe koolla! Pelattiin lautapelejä ja erityisesti kuvassa näkyvää loistavaa Aquarius -korttipeliä, käytiin ulkoilemassa (meikäläinen muuten kuvassa meikittä ;)) ja vaan oltiin. Lisäksi joulupäivänä serkkutyttö tuli käymään kylässä ja piirreltiin hänen kanssaan uusilla värikynilläni. :) Ja ei, en ole käynyt epäonnistuneessa suihkurusketuksessa. :D Nimittäin annoin toiselle veljelle lahjaksi Cocovin raakasuklaan valmistuspaketin ja tehtiin yhdessä raakasuklaata. Herkkujen teon jälkeen kaavin vielä valmistuskulhon reunoilta viimeisetkin rippeet suklaamassasta omaan nassuuni kasvonaamioksi, siitä siis ruskettunut väri. ;) Niin ja ripustin kuuseen mm. tekemiäni tähtikoristeita. :)

Ja opinpa jotain uuttakin vielä viime vuoden puolella, nimittäin koodaamista. :D Tykästyin heti ja oli siinä jotain tuttuakin, kun blogin html-koodia on ennenkin tullut tutkailtua ja kokeiltua säätää eri juttuja. Saa nähdä miten pitkälle innostus riittää, olisi kyllä hienoa osata itse koodata vaikka omat nettisivut!

Ja eilen oli siis vuoden vaihde, se sujui myös mukavasti. Katsottiin Mr. Beanin uuden vuoden jakso, käytiin ampumassa pari rakettia kun vesisade hetkeksi taukosi ja vaan oltiin. Eipä kummempia. Hiukan harmitti se vesisade, raketeista kun muuten voisi saada aika hienoja kuvia. Ehkä sitten vuoden päästä!

Huomenissa olisi tarkoitus tulla pieni kooste viime vuodesta, mikäli vaan saan tekniikan pelittämään yhteistyössä kanssani. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos ja kumarrus kommentista!