perjantai 18. tammikuuta 2013

TunnustusSain joulukuun lopulla Katrilta tunnustuksen, kiitokset hänelle! :)

Tunnustuksen säännöt ovat seuraavat:
Jaa tunnustus 8 ihanalle bloggaajalle ja kerro se heille. Tämän jälkeen kerro itsestäsi kahdeksan asiaa :)

Tässä tulee asiat:

1. Olen tykästynyt lanttuun. Kyllä, siihen juurekseen. :D Havahduin eräs päivä, että miksi sitä pitäisi syödä vain joululaatikossa? Mukava mieto maku sopii monen ruoan kanssa yhteen. Kokeiluistani etenkin lanttu"ransikset" ihastuttivat. :)

2. Tämän hetken suosikkisarjani teeveessä on ehdottomasti Putous! Niin hulvaton sketsiohjelma, joka kerta on hauskaa. :D Taas saa lisää hokemia tartutettua omaan sanavarastoon.. Hahmoista suosikkini on Sanna-Raipe, Sikiöt sekä Karim.

3. Olen alkanut salaa haaveilla tatuoinnista. Tuntuu vähän hassulta, sillä en ikinä ole mieltänyt itseäni ns. tatskaihmiseksi. Mutta jotenkin ajatus tatuoinnista kiehtoo. Ja nimenomaan sellainen tatuointi, joka merkitsisi itselleni paljon. Ehkä osuutta asiaan on pari jaksoa katsottu Los Angelesin tatuointitarinat -ohjelma, jossa tehdään mielettömän upeita tatskoja.. Tosin en ole todellakaan ihooni mitään ottamassa ennenkuin idea, tarkoitus ja paikka on kristallinkirkkaana mielessä. Ehkä sitten parin vuoden päästä...

4. Pidän enemmän junalla kuin bussilla matkustamisesta. Harmi vaan että näin välivuonna ei ole oikeutettu opiskelija-alennuksiin, joten matkustaminen on melkoisen hintavaa.

5. Aloin innosta puhkuen repimään tapetteja huoneestani mutta jostain syystä aika kultaa muistot eikä se ollutkaan niin kivaa kuin muistin. :D Hyvän musiikin ja mielenkiintoisten podcastien (eli radio-ohjelmien) siivittämänä se kuitenkin sujuu. :)

6. Pidän kovasti maalaamisesta, en tiedä miksi. Odotankin innolla että pääseen maalailemaan huoneeni seiniä. :D Jostain syystä epäilen, että ehkä sekään ei ole niin kivaa kuin luulen..

7. Juon kotona vain suodatettua vettä. Ajatus kaikesta ylimääräisestä vesijohtovedessä hiukan mietityttää, joten hankin edullisen Brita -suodattimen. Sillä suodatettua vettä juon paljon enemmän mielelläni jo silkastaan paremman maun vuoksi. :)

8. Olen lukemassa Petos lautasella -kirjaa, ja se on ollut todella silmiä avaava! Suosittelen jos vähääkään kiinnostaa mitä kaikkea (prosessoitu) ruoka sisältää.

Huh, olipa yllättävän hankalaa. :D

Olen nyt äärimmäisen tylsä, enkä haasta tällä kertaa ketään. Saattaa olla että jälkeenpäin haastan kivoja blogeja, mutta nyt ei irtoa. :)

Mukavaaa viikonloppua!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos ja kumarrus kommentista!