maanantai 14. tammikuuta 2013

Remonttia

Lassi avustaa värien valinnassa. :D

Pahoitteluni taas blogin hiljaiselosta! Joulukalenterin jälkeen tuntui pikku tauko olevan paikallaan bloggailusta. Uuden vuoden myötä pääsin lisäksi toteuttamaan erään jo syksystä asti muhineen suunnitelman, johon ylin kuva viittaakin. :)

Eli meikäläisen huone menee remonttiin! Olen aivan täpinöissäni, sillä tästä on tullut haaveiltua jo melkoisen kauan. Tämä huone oli ennen toisella veljelläni, ja kun hän muutti pois kotoa, sain huoneen itselleni. Samalla uudistettiin huoneen ilme, joka nyt siis on tätä nykyä vuosia vanha ja tuntunut jo pitkään hirveän tunkkaiselta.

Koen, että olen mennyt elämässäni eteenpäin aika paljon. Senkin takia haluan päivittää myös ympäristöäni samalle asteelle. Omassa huoneessanihan vietän suuren osan ajastani, niin nukkuessa, opiskellessa, askarrellessa kuin koneella ollessa. Mieluisa ja inspiroiva ympäristö kun ei voi olla vaikuttamatta myös mielialaan ja työtehokkuuteen. Siispä nyt on alettu rempata! Alla olevassa kuvassa eka vaihe, eli turhan verholaudan poistaminen. Jo tuntuu tilavammalta! Nyt vuorossa on tapettien poisto, johon uppoaakin aika kiitetävästi aikaa. :D Mutta homma on myös ihanan vapauttavaa. :) Sen jälkeen myös katto menee uusiksi.

 Verholauta irti, eikä sen takaa onneksi paljastunut ihmeempiä yllätyksiä. :DJa jottei aika nyt pelkkään remontoimiseen menisi, niin postissa saapui uusia leluja. Kameraan liittyviä sellaisia. ;) Näistäkin olen innoissani ja varmaan kirjoittelen lisääkin...

Mutta nyt takaisin tapetinsuikaleiden sekaan. :) Lisäpäivitystä luvassa remontin edetessä!

4 kommenttia:

 1. Mullakin meni oman huoneen ilme uusiksi kotona sen jälkeen kun muutin pois. Oli kiva saada vanhempien luo sellainen rentouttava makuuhuone, josta poistettiin muun muassa kirjoituspöytä :) Sain isomman sängyn ja ihanat tapetit ja varhot, lattiakin meni uusiksi! Uusi vaatekaappi ja lipasto ilmestyivät myös ja vanha kirjakaappi maalattiin valkoiseksi. Nyt se menee myös vierashuoneesta sillon, kun en ole itse kotona :)

  Munkin huoneen rempasta oli kulunut kiitettävät 8 vuotta :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Taisinkin lukea remontista blogistasi ja nähdä kuvankin, ihana huone! Tykkäsin erityisesti tapeteista, tosi kauniit, koristeelliset. :)

   Samoin joku 8 vuotta on tuon huoneeni rempasta kulunut. Ei taida olla ihmekään kun muutosta kaipaa.. :D Toisaalta tuntuu vähän hömöltä alkaa enää tässä vaiheessa remppaamaan, kun kotona en todennäköisesti ole kuin syksyyn asti. Mutta toisaalta onpahan kotona käydessä sitten oma, miellyttävä huone. :) Ja toivon että pääsykoelukemiset sujuu paremmin kun ympäristökin on kiva ja mieluisa. :D

   Poista
 2. Aina haastavaa puuhaa. Yleensä aloitan materiaalin ja kirjojen haalimisella ja päädyn lopulta vain vaihtamaan tekstiilit satunnaisesti

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on! Olin jo totaalikyllästynyt noihin tapetteihin, että ne saavat nyt lähteä. Tilalle on tulossa lasikuitutapetti (joka toivon mukaan ei repeile elävässä talossa yhtä paljoa kuin paperinen), jonka maalaan valkoiseksi. Tarkoitus on siis tehdä vaalea ja neutraali huoneen yleisilmeestä, jonka ilmettä saa vaihdettua helposti juuri tekstiileillä. :)

   Poista

Kiitos ja kumarrus kommentista!