maanantai 28. maaliskuuta 2011

Rosa


Ystäväni tilasi korvakorut Japanissa asuvalle kirjeystävälleen. Toiveena oli jotain läpinäkyvää/kirkasta materiaalia ja hopeaa. :)
 Matskuina vuorikristalli, mv -helmet, Balihopea ja sterling hopea.

//My friend ordered earrings for her penpal who lives in Japan. Materials: quarts crystal, freshwater pealrs, Bali silver, 925 sterling silver.


Hohhoijaa, se olisi sitten torstaista lähtien taas koeviikko (vaihteeksi). Perjantaina tiedosa maa9 -koe, voin jo sanoa että aika kujalla ollaan(=olen) siinä. :D Noh, ainahan voi onneksi uusia. ;) Maanantaina vuorossa kemia, jossa ei paljoa paremmin mene... Onneksi siinä on vkl aikaa lukea. Tiistaina olisi enkku ja keskiviikkona historia, mutta nuo päivät olenkin Lahdessa ja kokeet siirtyvät hamaan tulevaisuuteen, onneksi. :)

Mitäkö Lahdessa? Valtakunnalliset NY -messut, joissa meidän oma pieni yritys on mukana yhtenä viidestä edustamassa Satakuntaa. Jännittävää! Jotenkin tuntuu, että se kemian&matikan lukeminen jää vähemmälle stressatessa tuosta tapahtumasta ja tehdessä viime hetken juttuja. Mutta kait se siitä, ainakin luvassa olisi varmasti unohtumaton kokemus. :)

Lisäksi olisi kaikenmaailman esseitä yms. kirjoituksia palautettavana ennen koeviikkoa, huokaus. Taas tuntuu siis aika loppuvan.. Onneksi tämän koeviikon jälkeen alkaa viides ja viimeinen jakso ennen kesälomaa, ihanaa! :) (ja ihanuutta lisää se, ettei ko. jaksossa ole pakollisia matikan kursseja :P)


Taidanpa siirtyä nyt läksyjen pariin, nauttikaa ihanista keväisistä päivistä!2 kommenttia:

  1. Suloiset, herkät korut.
    Tsemiä sinne kiireiden keskelle!

    VastaaPoista
  2. Kiitos Mags! :) Onneksi kiireet ovat jo vähän hellittäneet ja kesäloma siintää jo hiukan yli kuukauden päästä!

    VastaaPoista

Kiitos ja kumarrus kommentista!