sunnuntai 5. kesäkuuta 2011

Kesäloma!

 
NYT se vihdoin koitti, kauan odotettu kesäloma! :D

Olin eilen kuvaamassa lukiomme yo-juhlassa, tuli räpsittyä mukavat 430 kuvaa... Riittää läpikäymistä näissä. :) Kävin myöhemmin myös serkun 7v synttäreillä sekä kaverin lakkiaisissa. Onneksi oli koko päivän kaunis ilma.

Nyt on muuten tullut tehtyä koruja vähän enemmänkin lahjoiksi, niistä kuvia hetkosen kuluttua. :) Olen tässä ensin viikon ajan ihan lomalla, sitten alkaa 4 viikon kesätyöjakso. Samalla käyn parissa viikossa kesälukiossa viimeisen ruotsin pakollisen kurssin jotta voin sen syksyllä kirjoittaa. Niin, kesän aikana pitäisi jaksaa lukeakin sitä ruotsia ja lisäksi kemiaa. Uh, saa nähdä miten käy... ;D Mutta nyt aion unohtaa koulun kokonaan viikon ajaksi. Ihanaa!

Ihan ensimmäiseksi huomenna taidan siivota "hieman" repsahtaneeseen tilaan päässeen huoneeni - vain huomatakseni parin päivän päästä että se on samassa kunnossa kuin ennen siivoamista. :D Perus. Noh, onpahan ainakin lyhyt ilo. Mutta kaikki (kierrätys)korutarvikkeet ym. on niiin kiva levittää ympäri siistiä huonetta. Niitä ei vaan oikein jaksa siivota sen jälkeen.

Muita suunnitelmia kesälle on rämpyttää kitaraa, kuvailla ja rentoutua. Haaveena on jättää tietokone kokonaan viikoksi, jos pystyy. Liian riippuvaiseksi olen tästäkin kojeesta tullut. Niin juu ja sen kirppispödänkin voisi varata, nyt kun on aikaa hinnoitella ja kirjoitella lappuja. Ihan sataan tavaraan en päässyt, mutta tässä siivotessa saan kartutettua lukemaa lisää, ainakin toivottavasti. :)

//Summer holiday started! :)
Mukavaa kesää kaikille! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos ja kumarrus kommentista!