keskiviikko 15. kesäkuuta 2011

Pink


Kaulakoru serkulle (9v) synttärilahjaksi. :) Mieleni teki kokeilla tällaista korumallia, jollaista en olekaan ennen toteuttanut. Matskuina makeanveden helmet, Swarovskit, Balihopea, 925 sterling hopea sekä vaijeri&puuvillanyöri. Koru on siis säädettävä, kuvaan jäi hiukan pitkäksi tuon solmun narunpää. Mutta synttärisankari tuntui tykkäävän tästä. :)

Tämä viikko on ollut melkoisen sateinen, mikä ei ole niin kiva juttu kesätöiden kannalta... Olen nimittäin hommissa kaupungin kaavoituspuolella, eli työ on oikeastaan ulkotyötä. Sadevaatteet on toki keksitty. ;) Hiukan on ollut uuvuttavaa mennä suoraan töistä koulun penkille kahdeksi tunniksi, mutta huomenna koittaa viimeinen tunti! :)

//A necklace I made to my cousin. :) Materials: freshwater pearls, Swarovski crystal, 925 sterling silver and Bali silver. I think she liked it. :)

3 kommenttia:

 1. Hieno kaulakoru!
  Itse juuri yhtenä päivänä mietin, että voisiko yhdistää vaijeria ja puuvillanyöriä, ja hyvinhän tuo näkyy yhteen sopivan :)

  VastaaPoista
 2. Hieno, ihan yhdeksän vuotiaalle sopiva! :)

  VastaaPoista
 3. Kiitoksia! :)

  Meemu, ihan mukavasti minunkin mielestäni sopii. :) Laitoin vielä vaijerien päihin 0,8mm paksut lenkit kuristumisvaaran takia. Ne pettävät, jos koru jää johonkin kiinni. Olisi ollut nätimpi koru ilman, mutta turvallisuudella en leiki.

  VastaaPoista

Kiitos ja kumarrus kommentista!