keskiviikko 1. kesäkuuta 2011

Ensimmäinen kesäkuuta


Ihanaa, nyt alkoi melkein virallisesti kesäloma! <3 Tänään oli nimittäin viimeinen tämän lukukauden hallituksen järjestämä juttu, koko koulun toimintapäivä. Aamulla pidettiin ns. päivänavaus salissa, oli musiikkia ja muuta ohjelmaa hallituksen sekä opiskelijoiden opintoretkikertomuksien muodossa. Itsekin soitin yhdessä biisissä kitaraa, itseasiassa biisi oli tämä. :) Ihana ja niin herkkä biisi, tosin nyt on tullut ehkä pieni yliannostus sen harjoittelun takia... :D Se on muuten jännä miten suhtautuminen johonkin kappaleeseen muuttuu sen jälkeen kun sen on soittanut.

Mutta mukavaa oli, mutta olen iiiihan puhki kaikesta sählingistä ja muusta. Aurinko paistoi ihanasti koko koulun ollessa ruokailun jälkeen piknikillä&jalkapalloa pelaten, oli oikeastaan helle! Ilma kuitenkin muuttui (juuri sopivasti vasta itse ohjelman jälkeen) sateiseksi.. Olisi mielestäni tuo ihana ilma voinut vielä jatkua. :)

Onneksi tosiaan nämä hallitusjutut loppuivat, mutta vielä olisi yksi essee kirjoitettavana ja pari muuta juttua.. Sitten voikin aloittaa lomailun kunnolla! Kuvituksena tässä blogauksessa muuten ihanan herkkiä lilja(?)kukkia. Jos joku tietää mitä merkkiä (veljeni sanoo aina tällä tavalla :D) nuo ovat, niin olisin halukas kuulemaan. :)

//Yay, very soon school ends and summerholiday starts. :) It already feels like holiday, but there's still two days of school left and couple of things I have to do. Btw, it's quite funny that all these words what I'm writing in english, comes first as swedish in to my mind. :D Maybe it's because I had three courses of swedish at this period. :)2 kommenttia:

  1. Luulenpa, että on sinililja eli scilla. Satavarma en oo ;-)

    VastaaPoista
  2. Kiitos tiedosta/arvauksesta! :) Ainakin googlen kuvahaun perusteella näyttääpi samalta. :)

    VastaaPoista

Kiitos ja kumarrus kommentista!