tiistai 26. heinäkuuta 2011

Kirppistelyä


Taas vaihteeksi hiukan kirppistelysaldoa about viikon ajalta. :) Käytiin isän kanssa Espoossa piipahtamassa toisen veljen tykönä toissa viikonloppuna. Jokaiseen tällaiseen reissuun kuuluu kirppisten koluaminen, yleensä sunnuntaisin. Suunnattiin sitten ensiksi Valtterille, ja sen jälkeen vielä Hietsun kirppikselle, jossa väkeä kyllä riitti!

Lisäksi käytiin Tampereella kuten taisinkin mainita. Ohjelmaan kuului FiveFingersien lisäksi tietysti paikallisia kirppiksiä. :) Näissä kuvissa on tosin seassa löytöjä ihan täältä kotisedunkin kirppiksiltä.

Niin ja kirppiksiltä etsin korujen lisäksi myös käyttövaatteita, mutten halua tästä blogista mitään vaateblogia, joten jätän ne esittelemättä. :D Selvyyden vuoksi, kaikki nämä korut siis puran, ehkä muokkaan jotenkin ja lopulta uusiokäytän. :) Vaatteille en yleensä tee mitään. Joskus sitä tosin tulee ostettua jokin riepu projektiksi, mutta harvemmin sellaisia saa loppuun asti tehtyä...

Ns. ketjukoruja; vasemmalta oikealle, ylhäältä alas: 1€, 75snt, 2€ ja 50snt.
Näistä tuo alin ketjukoru on suosikki. Siinä saa moonta ihanan siroa ja ohutta ketjua. :)

Luonnonmatskuja; ylhäältä alas, vas. oikealle: 2€, 70snt, 20snt, 20snt.
Näistä tuo simpukkakoru on jotenkin kiehtova. Tai siis tietenkin nuo helmet ovat kiehtovan muotoisia, eikä itse koru. Alimman korun puikulahelmet olivat jotakin jännää materiaalia, tutkimusten jälkeen arvelisin niiden olevan kipsiä. Toki niillekin käyttöä löytyy. :)Puinen rannerengas 50snt, 10 kpl hillittömän kokoisia puuhelmiä 2€ sekä mielettömän ihana ja rouhea vuorikvartsikide 1€.
Puisen rannerenkaan päällystämistä pohdin vielä, tekisi meinaan siihen jotain tehdä, mutta toisaalta kaunista puupintaa en haluaisi ainakaan pilata. Puuhelmille ei varsinaisesti ole käyttöä, mutta pitihän ne mukaan napata kun harvoin näin isoja näkee. :) Yksi ihan ykkössuosikki on tuo kvartsikide! Aivan ihana. Purin jo nuo nahkanauhahökötykset tuosta ympäriltä, sillä ripustamisen aion tehdä metallilangalla. Tämä on taas niitä helmiä, joille täytyy keksiä se kuningasidea, että raaskii käyttää. Ja siihen voi mennä parhaimmillaan vuosia, niminim. kokemusta on... :DMetallisia koruja; kaikki korvikset sterlingiä: 4kpl tappikorviksia 2€, kiemurakorvikset 50snt, lammaskorvikset 2€, metallirannekoru 30snt.
Noista kiemuraisita korviksista en itseasiassa löytänyt hopean leimoja. Kuitenkin ne vaikuttavat hyvin paljon jonkun itse tekemiltä, joten siksi niissä ei välttämättä olisi leimoja. Lammaskorvikset olivat vaan niin suloiset, että piti ottaa nekin... :) Tappikorvksia käytän välillä muutenkin, joten otin ne. Rannekorusta uusiokäyttöön mennee lähinnä tuo ketju, muut killuttimet lahjoitan ehkä eteenpäin.

Sellaisia löytöjä tällä kertaa. Aika paljon sitä tuleekin hamstrattua tavaraa, kun vielä samaa tahtia saisi käytettyäkin eli tehtyä uusia koruja...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos ja kumarrus kommentista!