lauantai 2. heinäkuuta 2011

Mihin se kesäkuu meni?



Heipä hei taas... Toiseksi viimeinen viikko kesätöitä on nyt pulkassa ja nättiä ilmaa piisaa. :) Nyt viikonloppuna Porin Kirjurinluodossa olisi menossa Farmari 2011 -tapahtuma, mihin meillä oli isän kanssa suunnitelma mennä. :D

Sairastuin kuitenkin juuri parahiksi viikonlopuksi järkyttävään flunssaan, joten kauniit päivät menee sisällä maatessa kun ei jaksa tehdä kerrassaan yhtään mitään. :/ Suunnitelmat kaatuivat siis ainakin tämän päivän osalta tähän typerään lenssuun. Toivon silti, että huomenna olisi jo sen verran parempi olo että jaksaisi tuolla tapahtumassa käydä, mutta saa nyt nähdä, aika heikolta vaikuttaa... Mieleni olisi tehnyt kuvata kaikkia lehmiä, hevosia, lampaita, mitä kaikkea siellä nyt onkaan. :) Joskus suunnitelmat vaan muuttuvat.




Vaikea muuten uskoa, että tänään on jo heinäkuun toinen päivä! Mihin tuo kesäkuu oikein meni? Tässä kuussa on sentään yleensä nättejä ilmoja ja synttärini. :) Yleensäkin tuntuu, että ihana kevät kuluu yhdessä hujauksessa, mutta ankeaa syksyä kestää aina ikuisuuden..

Nämä kuvat ovat toukokuulta, pihamme vaahterasta. En itseasiassa tiennyt että myös vaahterat kukkivat(?). Hentoiset, vaalean keltaiset kukat olivat hauskoja, samoin lehtien versot kiehtovia uurteinen ja jännine muotoineen. Nyt ko. puu on täynnä valtavan, sanoisinko lautasen kokoisia lehtiä.

Tässä(kään) kirjoittelussa ei tannut olla päätä eikä häntää, joten laitan sen pienen kuumeilun piikkiin. :D Taidanpa ottaa nyt kirjan käteen ja lukea välillä. Mukavaa ja aurinkoista päivää!











Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos ja kumarrus kommentista!