torstai 11. elokuuta 2011

Linssiriipus


Sain keskellä yötä idean, että piirrän lahjaksi saamillani Promarker -permamenttitusseilla silmälasien linsseihin kuvioita. Pitihän sitten nousta oikein ylös kirjoittamaan idea muistiin, että aamulla muistaa kokeilla ajatusta. :D

Näissä kuvissa siis tämän päivän ensimmäinen kokeilu. Harmikseni huomasin, että voimakkaasti paperilla hankaamalla tussi lähtee pois. :/ Olisin toivonut todella pysyvää lopputulosta. Hmm, ehkä keksin vielä jotain.


Tänään oli muuten ihan mieletön flow tätä tehdessä. Innostuin väkertämään linsseistä muutakin; itseasiassa sain omasta mielestäni tosi makean idean, mutta toteutuksen kanssa on vaikeuksia. Saa nähdä koska keksin siihen jotain, vai keksinkö lainkaan...

Jännä juttu muuten, että sain vielä toisen flow:n, joskin hieman myöhemmin tuosta ensimmäisestä. Tuli inspiraatio kokeilla samoja Promarker -tusseja kartongille. Piirtelin kartongin täyteen abstrakteja kuvioita. Ai että oli mahtifiilis, en edes muista koska viimeksi moinen flow on jotain näprätessä tullut! :)

Ehkä aamuisella vitamiinipommilla osuutta asiaan...? Hankin nimittäin muutama päivä sitten blenderin (aka tehosekoittimen) itselleni, jolla olen alkanut tekemään itselleni aamupalaksi smoothieita. Smoothiet ovat vaan niin helppoja ja samalla hyvin terveellisiä. Lukaiskaapa Voisilmäpeliä -blogin Eevan mainio kirjoitus aiheesta!

Tänään oli onnistunut kokeilu: päärynää, omenaa, lusikallinen hunajaa, loraus sitruunaa sekä jäisiä vadelmia ja mustikoita. Nam! Huomenna voisikin kokeilla vihersmoothien tekoa... :) Jep, olen koukussa tähän!



Takaisin asiaan. Nauhaksi leikkasin nahasta kaistaleen - tosin se jäi hiukan liian leveäksi. Haluaisin nimittäin ripustusreiänkin näkyvän, se kun onnistui mukavasti.

5 kommenttia:

  1. Todella kaunis koru! Mistä muuten ostit sen tehosekoittimen?

    VastaaPoista
  2. Kiitos! :) Tehosekoitin löytyi tarjouksesta ihan Citymarketista... Merkki on Moulinex. Voin kirjoitella siitä (ja smoothieista) enemmänkin jossain vaiheessa.

    VastaaPoista
  3. Okei.Jään mielenkiinnolla odottamaan! :)

    VastaaPoista
  4. Taas aivan upea kierrätysidea linssille!!

    VastaaPoista
  5. Anonyymi: eipä kauaa tarvinnut odotella, innostuin jo tänään kuvaamaan ja kirjoittelemaan laitteesta postauksen. :)

    Mags: Voi kiitos! :)

    VastaaPoista

Kiitos ja kumarrus kommentista!