torstai 12. tammikuuta 2012

Jään muotoja 2

Toivon, ettette ole jo ihan kyllästyneet näihin lopputtomiin luontokuvapläjäyksiini. :D Näitä vaan tuli räpsittyä sen verran monta että riittää useampaan postaukseen.

Tässä kuitenkin toinen osoitus siitä kuinka monennäköiseksi jää voi muuttua. Oma suosikkini ovat nuo räjähtäneen pallon näköiset muodostelmat; itselleni jostain syystä tulee niistä mieleen bakteeriviljemät/virukset, ilmeisesti kiitos bilsan kurssien. :D Hivenen aiheutti hilpeyttä kun ne yhdestä puropahasesta bongasin. :)

Alla vielä laajakulmaisempi kuva miltä kauempaa katsottuna näyttää. Ilmeisesti valkeat pallot ovat jäätynyttä vaahtoa ja jääkiteet ilmestyneet jostain. Lisäksi jään alle jäätyneitä ilmakuplia oli enemmän kuin tarpeeksi, niitäkin on mukava kuvata. :)  Hmm... vai voiko ilmakuplat jäätyä?

2 kommenttia:

  1. Mä tykkään eniten nimenomaan noista jäätyneistä ilmakuplista :D Ja kyllä, ne voi jäätyä :) Rakastan kaikkia tollasia palloja, ihan niinkun vesipisaroita hämähäkinseitissä :)

    VastaaPoista
  2. Kiitos tarkennuksesta! En olekaan ennen älynnyt tällaisten jäätyneiden kuplien ja seitissä olevien vesipisaroiden samankaltaisuutta vasta kun mainitsit ne samassa lauseessa. :) Varmaan siksi ne molemmat kiehtoo muakin niin paljon. :D

    VastaaPoista

Kiitos ja kumarrus kommentista!