maanantai 16. tammikuuta 2012

Kattihaaste #8: Ikkunassa

Lassi ja ei-niin puhdas ikkuna. :D

Osallistunpa minäkin ensimmäistä kertaa Kattihaasteeseen. Kyseinen haaste on siis samankaltainen kuin Kissakuvahaaste, johon myös olen osallistunut aiemmin. :)

Uusin aihe on siis ikkunassa. Ulos tiirailu onkin yksi meidän kissaveljesten Lassin ja Leevin ykkösaktiviteeteista. :) Erityisesti lintuja on mukava jahdata katseella, samoin vaikka lentelevät puiden lehdet ajavat saman asian syksyisin. Samalla silloin tällöin häntä viskoo kiivaasti eestaas ja suusta pääsee hassuja ääntelyjä. :D

Tästä suosikkiharrastuksesta kertonee myös talomme ikkunat, jotka pitäisi pestä suurin piirtein parin viikon välein nenien tökkimisestä ruutuun johtuen.. Tosin pesu jää "hieman" harvemmalle, sillä kuitenkin viimeistään seuraavana päivänä ne kuonoillaan uudestaan töhryisiksi. Noh, eipä sen väliä, kissojen reaktioita ulkomaailman ihmeisiin on niin hauska seurailla. :)

Polttopuuläjän päällä oli selvästi jotain kiinnostavaa..
  
Leevin matka ikkunalaudalle jäi puolitiehen, kun ulkoa bongattiin jotain tärkeämpää. :D

Ja taas tiirailemassa.. Kuvassa näkyy myös raapimis-/kiipelytelinettä hiukan paremmin.

4 kommenttia:

  1. Ihan huippu tuo puolitiehen jääminen:D

    VastaaPoista
  2. Kiitos kaikille! :) Samainen kolmas kuva on myös oma suosikkini, en tajua miten Leevi on tuommoiseen asentoon edes päässyt... :D Onneksi tuona hektenä oli kamera käden ulottuvilla niin sain ikuistettua hauskan tilanteen. :)

    VastaaPoista

Kiitos ja kumarrus kommentista!