perjantai 13. tammikuuta 2012

Se aika on nyt


Nyt jatko-opiskelut konkretisoituivat mulle lisää. Enää tulevaisuus ja opiskelupaikan valinta eivät ole "sitten joskus". Se aika on nyt.

Muistin eilen illalla, että Lahden taide/muotoilupuolen esivalintatehtävät on juuri julkaistu. Sydän pamppaillen klikkasin itseni Lamkin sivuille ja katsoin läpi itseäni kiinnostavien koulutusohjelmien tehtävät. Graafinen suunnittelu. Valokuvaus. Korumuotoilu.Tehtävät eivät vaikuttaneet ollenkaan helpoilta, pikemminkin päinvastoin. Toisaalta eivät nyt täysin mahdottomiltakaan, mutta vaativat ehdottomasti tarkempaa miettimistä ja suunnittelua. Aloin väkisinkin ajatella, että riittävätkö omat taitoni ja rahkeeni, kun muitakin hakijoita riittää ja joukosta pitäisi erottua..

Näin ensituntumalta valokuvauksen tehtävät tuntuivat jotenkin omimmalta. Heti tuli muutama idea ja visio pariin tehtävään. Toisaalta kun katsoi viime vuoden hakijamääriä, ei itseluottamus ainakaan parantunut... Noin 350 valokuvauksen hakijasta 14 valittiin. Ei tosiaan kovin mieltä nostattavaa.En vielä ole päättänyt, mihin aloille haen (ymmärtääkseni useampaan voi kuitenkin hakea?). Johonkin kuitenkin, ja meni syteen tai sateen, niin ainakin aion yrittää parhaani.

4 kommenttia:

 1. Tsemppia sulle valinnoissa ja valokuvat ovat tosi taitavat. Kiva blogikin. T:) Koralli

  VastaaPoista
 2. Tsemppiä hakuihin, kyllä siinä vaan niin käy että aina joku on siinä pienessä sisään päässeiden joukossa mukana. Ja se voit ihan yhtä hyvin olla sinä. :)

  VastaaPoista
 3. Koralli, kiitos paljon! :)

  Inka, kiitos! Tottahan tuo on, täytyisi pitää se mielessä kun näitä hakujuttuja pohtii. :)

  VastaaPoista
 4. Haa kohtalontoveri! Mäki meinaisin tonne hakee muutamaa alaa opiskelee. Tuntuu tosi epätodennäköseltä et pääsis tuonne ku nii monta hakijaa ja vähä paikkoja. Tosin kuten ammatinvalintapsykologi sano mulle, montakos opiskelupaikkaa sä sit muka tarviit?

  Tsemppiii sullekki! <:

  VastaaPoista

Kiitos ja kumarrus kommentista!