tiistai 21. helmikuuta 2012

Ihhahhaa, ihhahhaa hepo hirnahtaa...Kenellä alkoi soimaan tuttu lasten biisi päässä? :D

Otsikon kautta päästään hienosti itse aiheeseen. Sain tilaisuuden tehdä kameran takaa tuttavuutta ala-asteelta asti tuntemani K:n hevosiin. :) Eilen saimme aikataulut sovittua yhteen ja pääsin tallille. Oli kyllä mukavaa käydä piiitkästä aikaa katsomassa ja rapsuttelemassa heppoja, sillä olen viimeksi ehkä kuudennella luokalla käynyt ratsastamassa. Olisi kyllä hauska kokeilla joskus uudelleenkin ratsastamista...

RatsuSivupoluilta takaisin aiheeseen. Räpsin kuvia hevosista aitauksessa (haassa?) ja kun K ratsasti toisella hevosellaan. Manuaaliosella bjektiivilla oli aika hakuammuntaa kuvata liikkuvaa ratsukkoa, kun hepalta löytyi vieläpä paljon energiaa ja vauhti oli sen mukainen. :D Kuvia tallentuikin muistikortille rapiat 600 - hups. Onneksi joukosta löytyi ihan semionnistuneitakin otoksia. ;)


2 kommenttia:

  1. Ihania kuvia! Voi kun tuli ihania muistoja!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Minullekin tuli tallilla käydessäni paljon mukavia muistoja mieleen ratsastusajoilta; kavioiden kopina tallin lattialla, heinän ja hevosten tuoksu, kauran rouskutus ja kotoinen horinä. :)

      Poista

Kiitos ja kumarrus kommentista!