sunnuntai 12. elokuuta 2012

Blogitauon jatkoa
kuva


Huonoja uutisia: blogitauko jatkuu vielä viikon verran. Käteni on onneksi jo parantunut, tikitkin sain pois jo perjantaina, joten kirjoittaminen sujuu mukavasti. Mutta taukoa täällä tosiaan vielä jatkuu, ylläoleva kuva kertoneekin miksi. ;)

Jos tuo kuva ei ollut ihan ilmeinen johtolanka, niin sanailenpa vielä vähän tarkemmin.. Luvassa on siis viisi päivää Ahvenanmaan saaristossa, moottoripyörillä ajaen, mökissä yöpyen. Ikinä en muuten ole ko. paikassa käynyt! :) Kuvatulva on varmaan luvassa reissun jälkeen, sillä ensimmäiseksi pakkaan mukaan kameran. :D Harmi vaan kun ei voi kovin montaa objektiivia ottaa mukaan..

Reissu siis starttaa huomenna  iskemällä varusteet päälle, kypärä päähän ja keikkumalla moottoripyörän takaistuimella. Onpa muuten samalla ensimmäinen pidempi reissuni moottoripyörällä. :D Hiukan jo jännittää, mutta eiköhän se hyvin mene. :) Ajelemme isän kanssa Turkuun, jonne myös toinen veljeni tulee Espoosta, ja jatkamme matkaa yhdessä. Ja koska tilaa ei sattuneesta syystä ole kovin paljon, jätän läppärin kotiin ja olen koko reissun ilman konetta. Vieroitusoireita odotellessa.. Köh, miten niin käytän tietokonetta joka päivä?

Mutta joo, en oikeastaan malttaisi odottaa, siitä on jo aika kauan kun ollaan viimeksi ihan "uudessa paikassa" käyty reissulla. :) Ah, voin vaan kuvitella kauniit saaristomaisemat... Pidetään peukut pystyssä, että ilmat suosivat!

Vielä ihan aiheesta kukkaruukkuun, tuli eilen osallistuttua Cocovin superfood -aiheiseen valokuvakilpailuun naamakirjan puolella. Siellä voipi käydä äänestämässä kuvia jos tahtoo. ;)

Mutta kirjoittelimisiin taas viikon päästä! :)

4 kommenttia:

 1. Hauskaa reissua ja varo punkkeja! Niitä kun siellä saaristossa riittää :( Kuulostaa kyllä tosi kivalta matkalta, moottoripyörällä vielä! Mä oon päättäny jo aikaa sitten, että jonain päivänä ostan moottoripyörän ja ajan ympäri Eurooppaa! Sitä odotellessa :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, oli tosiaan kiva reissu! :) Ja kiitos myös varoituksesta, en olisi asiaa muistanut ellen olisi ehtinyt kommenttiasi juuri ennen matkaa lukemaan. Eipä tullut sen takia hirveästi oltua paljain jaloin ulkona. :)

   Ihana päätös! :) Itsekin tässä aloin haaveilemaan hiukan pidemmästä moottoripyöräreissusta vaikka Euroopassa.. Saapi nähdä mitä tulevaisuus tuo tullessaan. :D

   Poista
 2. voi kunn kuulostaa kivalta!:)onko sun isällä siis moottoripyörä? millanen? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommentista! Reissu olikin todella kiva. :) Jep, isä osti moottoripyörän noin vuosi sitten ja veli oman alkukesästä. Isän pyörä on kuulemma Yamaha XJ600 Diversion. Velikin oli matkalla mukana omalla pyörällään, joka taas on Suzuki Bandit 1200. (nää nimet ei kerro mulle paljon mitään, kirjoitin vaan mitä sain vastaukseksi :D). Kuvia on tulossa reissua käsittelevässä postauksessa, niissä on myös pyöristä kuvia. :)

   Poista

Kiitos ja kumarrus kommentista!