perjantai 3. elokuuta 2012

Pieni blogitauko

Blogitaukoa onkin jo tullut pidettyä ilman erillistä ilmoitusta. :D Mutta siis pienen tapaturman (note to self: uudet veitset ON teräviä) seuraksena vasemman peukaloni tyvessä syvähkö haava, sekä elämäni kaksi ensimmäistä tikkiä ja kädessä reilusti sideharsoa. Tikkaus ei ole muuten mikään erityisen miellyttävä kokemus - nimimerkillä melkein pyörryin. :D Mutta siis tällä kädellä ei nyt siis hirveästi mitään tehdä, kirjoittaminen on myös jokseenkin hidasta.

Eli pidän nyt taukoa postailusta niin kauan, kunnes kirjoittaminen sujuu taas paremmin ja saan tehtyä lupailemani arvonnan palkinnot loppuun. Kesätöistäkin jäi 2 viimeistä päivää kesken kun päivystyksen lääkäri kirjoitti 10 päivää saikkua. :/ Olisi kiva ollut olla töissä loppuun saakka, olen meinaan nauttinut ihan hurjasti kesätöistä luomutilalla! Mutta ei voi mitään, en toisaalta halua riskejä että haava aukeaa uudestaan.

Mutta on tässä jotain positiivistakin:
-käsi oli vasen (olen oikeakätinen)
-tikkejä tarvittiin vaan kaksi
-päivystävä lääkäri oli hyvännäköinen
-sain poimittua töistä vadelmia myös omaan pakastimeen ennen tätä episodia
-loma alkoikin odotettua aikaisemmin
-saan erinäisiä vapauksia kodin hoidossa :D

Kuvaton postaus tällä kertaa, kun en viitsinyt ottaa kuvaa kädestänikään. :) Siispä toivottelen vaan ihanaa elokuun alkua kaikille!

4 kommenttia:

 1. Tuo kohta 3 on se aina kaikkein tärkein, muistan itse kun mursin jalkani ja kipsaava lekuri oli NIIN NAM!! =) Mutta parantele kättäsi!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hehe, totta. :D Oikein murtuman kanssa asialla on varmasti vielä suurempi merkitys! :) Kiitos, eiköhän se tästä pikkuhiljaa ala paranemaan kunhan ei liikaa rasita. :)

   Poista
 2. Voi ei, olipa sulla huono tuuri tai ajatukset jossain ihan muualla kun nakkisi melkein katkoit :/ Yritähän parantua ja saada kätesi kuntoon, täällä odotellaan postauksia taas tauon jälkeen innolla :)

  Paranemisia ja mukavaa elokuun alkua !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Taisi olla molemmat kyseessä.. Ei saisi kiireessä alkaa repimään veitsipakettia auki. :/ Mutta kiitos kiitos, eiköhän se tästä tarpeeksi kun tarpeeksi lepäilee. :)

   Poista

Kiitos ja kumarrus kommentista!