sunnuntai 7. lokakuuta 2012

Päivä ilman tietokonetta

Muistuttelisin tähän alkuun vielä arvonnasta, joka on auki vielä tämän ja huomisen! Osallistumisia on tullut vielä kivasti, mutta aika hyvät mahkut olisi vielä voittaa.. :) Siispä klik klik arvontaan!

----

Tuli vietettyä eilen pitkästä aikaa tietokoneeton päivä - ja kylläpä teki hyvää! Sain tehtyä niin paljon kaikkea enemmän, kun "ei ole mitään tekemistä" -hetkinä ei voinut turvautua netin epämääräiseen selailuun. Yksi tietokoneeton päivä viikossa olisi oikein hyvä tapa, sen verran hyvä fiilis tuli. :)

Yleensä datailen läppärillä, mutta esimerkiksi käsitellessäni kuvia on käytössä iso näyttö.

Mistäkö taas innostuin tähän? Lueskelin Joona Luostarisen loistavaa minimalismi.fi -sivustoa ja eteeni osui teksti addiktiosta. Postauksesta erityisesti seuraava lause sai minut toden teolla pysähtymään:

"Kuinka moni parhaista muistoistasi on tapahtunut televisiota katsellessa, nettiä selatessa, puhelimessa puhuessa tai muuten informaatiota sisäänottaessa?" -minimalismi.fi

En ole ikinä aiemmin tullut tätä ajatelleeksi, mutta se on niin totta. Parhaimpia muistoja ovat yhdessä vietetyt hetket perheen ja ystävien kesken. Totta puhuakseni en muista juuri yhtään mukavaa muistoa telkkaria katsoessa.

Tämä oli tämmöinen pikapostaus, palaillaan taas pidemmin kirjoitteluin. :) Viettäkäähän mukava sunnuntai läheisten kanssa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos ja kumarrus kommentista!