keskiviikko 3. lokakuuta 2012

Tunnustus


Tämän tunnustuksen antoi minulle kesän alussa Marita, kiitokset vielä näin jälkikäteen! :)

Tunnustuksen saaneen tehtävälista:
 • Kiitä bloggaajaa, jolta sait tunnustuksen
 • Lisää The Versatile Blogger Avard -kuva postaukseesi
 • Kerro 7 satunnaista faktaa itsestäsi
 • Nimeä 15 bloggaajaa ja kerro heille tunnustuksesta 

Ja satunnaiset faktat:
 1. Rakastan raakasuklaata. Se on aivan mielettömän herkullista - ja mikä parasta, myös hurjan terveellistä.
 2. Yksi suosikkilehdistäni on tällä hetkellä Tiede -lehti. On kiva lukea kaikista kiinnostavista jutuista ja kartuttaa samalla omaa tietomääräänsä. Esimerkiksi keväällä (4/2012) Tiede -lehdessä oli älyttömän kiinnostava juttu nutrigenomiikasta, eli ruoan vaikutuksesta geeneihin.
 3. Rakastan siisteyttä ja minimalistisuutta, mutta inhoan siivoamista ja omistamaani tavarapaljoutta.
 4. Olen suunnittelemassa pientä remonttia huoneeseeni, jos vaikka sitä minimalistisuutta saisi sen myötä vähän lisää. :D
 5. Osaan olla melkoinen perfektionisti. Voin helposti kirjoittaa yhtä sähköpostiviestiä puolikin tuntia, sillä haluan miettiä sanavalinnat ja kirjoitusasun tarkkaan. Siksi ehkä postauksiakin tipahtelee aika hiljakseen tänne blogin puolelle, kun mietin ja hion tekstejä niin kauan. :D
 6. Yksi tällä hetkellä tv:ssä pyörivistä lempiohjelmistani on Dance, ja samalla haaveilen muidenkin tanssilajien kokeilemisesta.
 7. Rakastan päärynöitä! Ne ovat ihanan makeita ja mehukkaita hedelmiä, nam. Enkä malta odottaa, että kauppoihin tulee taas ihania pikkupäärynöitä Ahvenanmaalta. :)

 En taida saada ihan viittätoista bloggaajaa kasaan, mutta tässä nyt ainakin kuusi. Toivottavasti en ole aiemmin ainakaan tätä samaa tunnustusta antanut! :)

The Red Frames
Lumienkeleitä rantahiekassa
Pilvilinnoja
Drown in my world
Fila Permixte Texta Perperam (vol. 2)
Minä itte!

4 kommenttia:

 1. Kiitos tunnustuksesta! Ihanaa saada tällaisia! Teen tämän itse sitten joskus kun sain juuri sen toisenlaisen tunnustuksen niin ettei tuu kahta juttua ihan niin lähekkäin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ole hyvä vaan! :) Juu, tunnustuksiahan saa toki tehdä ihan omaan tahtiin, itsellänikin tämä hiukan venähti.. mutta ei se haittaa. :)

   Poista

Kiitos ja kumarrus kommentista!