perjantai 9. marraskuuta 2012

Bling Bling!


Bongasin inspiroivasta Annan Aarteet -blogista hauskan arvonnan; tehtävänä on tehdä joku käsityö, jossa olisi kimallusta. Sain haasteesta ihan mielettömän inspiraation ja sain laitettua useamman korun tekeille pitkästä aikaa. Oli mahtava flow niitä suunnitellessa ja tehdessä. :) Kiitos siis Annalle inspiraatiosta!

Kuvassa näkyy ensimmäinen valmistunut koru, ja se myös osallistuu arvontaan. Aarrelaatikostani (lue: romulaatikosta) löytyy kaikenlaista kierrätettyä materiaalia, mutta strassit ja kimaltavat jutut ovat tähän asti olleet vaikeita käyttää mihinkään. Tähän kuitenkin sai ihan kivasti niitä upotettua. Tai no, oikeastaan innostuin asiasta niin että tuli hamstrattua kirppikseltä pari strassikorua lisää - purettavaksi siis. :D


Arvaatko muuten mistä materiaaleista riipus on tehty?  ;) Vastaus löytyy postauksen lopusta!




Materiaalit: silmälasien linssi, helmihatut/kalotit puretusta korusta, strassit kahdesta eri korusta, nappikorvis ("tähti" sinisellä keskuskivellä), sekä ohut ketju, joka sekin kirppikseltä. Ainoa uusi materiaali on metallilanka, jolla osat on kiinnitetty.

6 kommenttia:

  1. ooooh miten upea!!! ja lisäarvoa tälle tuo se, että on kierrätystavaroista tehty. olet kyllä taitava :) kiva kun osallistuit kisaan, onnea arvontaan :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia! :) Arpaonni ei näköjään tällä kertaa osunut kohdalle, mutta tehtävänannosta tullut inspiraatio oli jo itsessään ihan mahtavaa. Saa nähdä, koska saan loput bling -korut tehtyä loppuun! :)

      Poista
  2. Toi silmälasien linssi on ihan huippuidea!! :D

    VastaaPoista
  3. Oon sanaton, niin hieno idea ja toteutus! :)

    VastaaPoista

Kiitos ja kumarrus kommentista!