sunnuntai 3. kesäkuuta 2012

YlioppinutValkolakki on asetettu kutreille, nähty sukulaisia pitkästä aikaa ja nautittu päivästä - eli ylioppilasjuhlat on nyt ohi. :)

Aamu tosin alkoi "pienellä" jännityksellä, kun saavuin sovitusti klo 8 paikallisen kampaajan liikkeen eteen, josta olin aiemmin keväällä varannut ajan. Fiilis kuitenkin vaihtui jännityksestä järkytykseen, kun toinenkin tyttö samasta lukiosta tuli myös kampaajalle! Kävi ilmi, että kampaamon yrittäjä oli vaihtunut jo vapun tienoilla, enkä tiennyt asiasta mitään. Tuli aika paniikki ja kyynelet tulvi silmiini, sillä jo puoli yhdeksältä oli varattu aika valokuvaan. Onneksi kampaaja oli kuitenkin todella mukava ja otti tilanteen rauhallisesti. Hän otti molemmat sisään ja antoi meille tehtäväksi auttaa hiuksien laitossa. :D Itse tekemiemme pohjustuksien jälkeen kampaaja teki tukat loppuun - eli minulle pelkät kiharat, jotka toivoinkin. Ehdinpä vielä valokuvaankin. Siispä loppu hyvin, kaikki hyvin. :) Olen todella kiitollinen tälle kampaajalle kun suostui minua auttamaan! Sekä tietenkin koulun toiselle tytölle, jonka kampausaikaa meni minun hiuksieni laittamiseen.

Lakit rivissä. :) (Kuva veljen ottama)

Valokuvaus meni hujahtaen ohi, oli kyllä ihan hauskaa olla välillä kameran toisellakin puolen. :D Sitten olikin aika mennä lukiolle. Jännitys nousi pikkuhiljaa, kun järjestäydyimme jonoiksi ruokalaan. Kellon lyödessä 10 kävelimme saliin rehtorin johdolla ja asetuimme paikoillemme istumaan. Ensin oli puheita, musiikkia ja vuosikatsausta. Sitten tuli todistusten jako. Voin sanoa, että jännitti melkoisesti juuri ennen omaa vuoroa! Mitä jos kaadun? Jos unohdan tehdä jotain oleellista? Todistuksen haku meni kuitenkin hyvin, mitään hirveää ei tapahtunut. (tosin saatoin näyttää riemuidiootilta hymyillessäni koko ajan.. :D) Juhlan lopulla jaettiin stipendejä, ja minäkin sain niitä muutaman. :)

Suureksi harmikseni satoi vettä miltei koko päivän, eikä meistä ylioppilaista saatu yhteiskuvaa ulkona juurikin sateen vuoksi. :/ Nyt tuntuu vähän hölmöltä sanoa tätä, mutta olen meinaan pitänyt jotenkin itsestäänselvyytenä, että minun lakkiaispäivänä paistaa aurinko. :D Tähän mennessä tuntuu niin useana kertana olleen aurinkoinen kesäpäivä, niin jotenkin sitä olettaa että myös omalle kohdalle se aurinko sattuu. No, sateesta huolimatta oli kuitenkin mukavat juhlat. :)

Lahjoja tuli juuri mitä halusinkin, sillä tein etukäteen Sokoksen lahjapalveluun oman lahjalistan. Ensin se tuntui jotenkin oudolta tehdä nyt oikein lista haluamistani tarvikkeista, mutta se olisi helpoin keino saada juuri mille on tarvetttakin. Tieto lahjapalvelusta sujautettiin siis kutsukirjeen mukaan. Voin suositella muillekin!


Ja mitäkö toivoin? Marimekon ihanaa Räsymatto ja Siirtolapuutarha -sarjaa. Näitä sainkin tosi mukavasti, nyt on oikeastaan koko sarja kasassa! :) Lisäksi tuli rahaa, kattila, veitsi, laseja, maljakko, kirjoja.. Ja tietysti kauniita ruusuja. :)

Kirjoittelen myöhemmin vielä mm. tekemistäni koruista ja "asusta" muutenkin enemmän. Nyt menen viettämään laatuaikaa kun koko perhe on kerrankin kotona!

Siispä tämä lakitettu kiittää kaikkia onnittelijoita ja toivottaa onnea muille valmistuneille! :)


Minä ja serkkuni. :) Kuvasta kiitos veljelle.

8 kommenttia:

 1. Onnitteluja oikein kovasti ja kiva että oli ihana päivä vaikkakin vesisade yritti tehdä kaikkensa että päivä menisi pilalle :) Laitahan kuvat koruista sitten, ihan kiinnostaa tietää mitä olitkaan keksinyt :) Mukavaa iltaa teille !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Sade ei kyllä tunnelmaa ja iloa onnistunut pilaamaan, onneksi. :) Ja juu, koruista on toki tulossa tarkempaa kuvaa ja juttua myöhemmin, kunhan saan ne kuvattua. :)

   Poista
 2. Mikäli arvasin kampaamon oikein, pakko sanoa, että siellä ei kyllä tiedotus taida pelata oikein. Kävin ite just ennen vappua kysymässä sieltä, mutta paikalla ollu kampaaja sano omistajan olevan lomalla ja palaavan seuraavalla viikolla (luin lehdestä myöhemmin samana päivänä, että se vaihtaa omistajaa). Se kampaaja otti mun numeron ylös ja sano, että ne soittelee mulle seuraavalla viikolla ja vieläki odotan sitä puheluu. Kävin sitten seuraavallla viikolla perjantaina varaamassa toisesta paikasta ajan, koska totesin etten ala odottaa sitä puheluu loputtomiin enkä jääräpäisyyttäni haluu mennä sinne kyselemään jos on luvattu soittaa :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No huh! Jep, kuulostaa kyllä samalta paikalta. Jännä juttu, ettei yrittäjä pidä huolta yrityksensä palvelun tasosta. Mutta meitähän on moneen junaan..

   Onneksi varasit muualta ajan, etkä jäänyt turhia odottelemaan! :)

   Poista

Kiitos ja kumarrus kommentista!