lauantai 9. helmikuuta 2013

Unelmat on tehty toteutettaviksi, osa 2

Ja jälleen on vietetty hiljaiseloa ihan liian pitkään. Olen oikeasti pahoillani!

Syitä kirjoittelun laiskuuteen on parikin:

 • Silkka laiskuus (olipa yllättävää :D)
 • Huoneeni remontti on vieläkin kesken...
 • En tule oikein toimeen ulkoisen kovalevyn kanssa. Tai siis se tietokoneeni kanssa. Pari kertaa kymmenestä tietokoneeni löytää kovalevyn. Ja kun pääsen vihdoin käsiksi kuvatiedostoihin, täytyy olla supervarovainen; jos nimittäin perhonenkin istuu kovalevyn päälle, tulee ilmoitus "Laitetta ei poistettu oikein". Lyhyesti sanottuna turhauttavaa! Niinpä, miten olisi uusi kovalevy tai jotain...? Anyways, tämän takia ei ole kuvia tässä postauksessa.

No niin, alkuvuodatuksen jälkeen itse aiheeseen. :) Ilkeästi postasin viimeksi vain pienen vilauksen eräästä mahtavasta jutusta, josta olen vieläkin tosi innoissani. Ja nyt voin sen ihan paljastaa: meikäläisellä on ihkaoma toiminimi!

Olen omasta toiminimestä ehtinyt haaveilla suunnilleen siitä asti kun aloitin koruharrastukseni, eli joskus vuonna -08. Jo ajatus omien tuotosten myymisestä omalla nimellä kiehtoi paljon. Olenkin vuosien varrella lukenut yrittäjyydestä paljon, alussa pääosin Helmetistä. Yläasteella ja lukiossa kaikki yrittäjyyteen liittyvä tuli mielenkiinnosta kahlattua läpi. Lukiossa tuli pyöritettyä myös harjoitusyritystä parin kaverin kanssa, minkä jälkeen olo oli sen verran uupunut että hautasin hetkeksi ajatukset omasta yrityksestä. Nyt kuitenkin välivuonna ne ajatukset ovat taas palanneet, vahvempina kuin aiemmin.

Pohdin asiaa monelta kantilta ja selvittelin asioita, esimerkiksi että vaikuttaako yritys tulevaisuuden opintotukiin. Selvittelyjen ja pitkällisten pohdintojen jälkeen tulin lopulta siihen tulokseen, että jos en pistä toiminimeä pystyyn nyt, niin jälkeenpäin varmasti kaduttaisi. Nyt välivuonna kun ei ole suurempia velvollisuuksia pääsykoelukemista lukuunottamatta ja energiaa siten enemmän.

Ja niinpä minulla on nyt oma y-tunnus! :) Nimeä en vielä paljasta, sillä aika näyttää meneekö se läpi.. ;) Mutta yleisesti olen aivan innoissani, monen vuoden haave on toteutunut. Huisia!

Seuraavaksi suunnitelmissa olisi saada huoneeni kuntoon, jotta pääsisin siellä väkertämään myytäviä tuotteita (kuulostipa hienolta, haha) eli koruja. Lisäksi tarkoituksena olisi tehdä nettisivut, viimeistellä logo ja miettiä esitteitä. Aika rauhalliseen tahtiin haluan edetä, sillä ei tässä ole kiirettä minnekään. Kirjoittelen taas varmaan lisää kun saan asioita eteenpäin. :)

4 kommenttia:

 1. Toivon, että julkaiset nuo sivusi kuvat ja mainokset että voimme niitä ihailla:)
  Olet niin taiteellisesti lahjakas, että uskallan toivoa todella kaunista toteutusta:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos Marita! Varmasti julkaisen ne täälläkin, kunhan saan joskus valmista. :)

   Poista
 2. VAU, aivan ihanaa kuulla! Onneksi olkoon :) Olen seuraillut blogiasi nyt reilu vuoden verran, ja alunperin ihastuin juuri ihaniin koruihisi (ja valokuviisi).. Toivon, että jonakin päivänä tulen ostamaan jonkin tekemäsi korun :)
  Odotan innolla lisäinformaatiota! Tsemppiä yrityksen perustamiseen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kovasti! Todella kiva kuulla, lämmin kiitos palautteesta ja tsempeistä! :)

   Poista

Kiitos ja kumarrus kommentista!