keskiviikko 20. helmikuuta 2013

Remonttia, osa 2


Nyt päivitän hiukan remonttikertomusta. :) Viime päivät onkin menneet ylläolevan kuvana mukaisissa tunnelmissa, eli seiniä maalaten (näin jälkikäteen sitten löysin vahingossa ympäristöystävällisempää maalia - harmi kun on myöhäistä enää vaihtaa). On ihanaa, kun näkee huoneen vihdoin pikkuhiljaa valmistuvan. :) Se on jo nyt niin valoisa ja vaalea, etten malttaisi odottaa lopputulosta! Tosin onhan tässä mennyt aika kauan, mutta erityistä kiirettä ei ole ollut niin asia ei sinänsä ole haitannut.Kuvassa lasikuitutapetilla tapetoidut, mutta vielä maalamattomat seinät. Tällä hetkellä niistä löytyy jo maalia, mutten kuvaa ole ehtinyt vielä ottaa. Niin ja tsek tsek myös uusi katto! Jei! :)


Ja yksi eniten ilahduttavimmista asioista, valkoiset ikkunanpokat! Ne entiset ruskeat eivät nyt erityisemmin silmää miellyttäneetkään. :D Neljä kerrosta maalia ja nyt alkaa vasta väri peittyä.

Vielä uupuu uudet listat sekä yksi kerros maalia noihin ikkunoihin, sitten alkaa olla valmista itse remontin osalta. Sen jälkeen odottelen varmaan joitakin päiviä maalinkäryn haihtumista ja vasta sitten muutan takaisin. Olen jo nyt niin innoissani! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos ja kumarrus kommentista!