lauantai 13. huhtikuuta 2013

Kortti ja korvikset

Taas on tullut taukoa blogista, olen oikeasti pahoillani! Jotenkin on niin paljon muuta elämässä nyt, että tämä blogi ei ole se mitä ensimmäiseksi mietin. Ehkä yritän vaan hyväksyä asian ja palata kirjoittelemaan kun on enemmän intoa ja aikaa.

Anyways, tässä tiivistettynä viime viikkojen tapahtumat:
 • opiskelua, opiskelua..
 • laitoin paperit hakemaan useampaan kouluun ja tein myös yhdet ennakkotehtävät
 • kävin yhden mielenkiintoisen käsityökurssin kansalaisopistossa
 • syksystä asti kestänyt saksan kurssi kansalaisopistossa päättyi (harmi, sillä pidin kurssista kovasti!)
 • olen nauttinut kevään tulosta ja ihmetellyt ajan nopeaa kulua
 • sain kesätöitä! :)
 • olen myös muuten suunnitellut tulevaa kesää innolla


Vastapainoksi on tullut myös tehtyä muuta, mm. kuvan korvikset ja kortti. Menivät lahjaksi, kuten ehkä kortista arvaakin. :)

Korviksissa matskuina ametistit, Swarovskit ja sterling hopea. Tuli kokeiltua vähän erilaista mallia tällä kertaa. :)

Ja se kortti. Akvarellit+tussaus viehättää kovasti tällä hetkellä!

Mutta tosiaan, päätin nyt olla stressaamatta blogista turhaan. Stressin osasyynä on sekin, että taidan vaatia itseltäni liikoja.. Kuvien pitäisi olla hyviä ja tekstin moitteetonta ja postauksia usein. Ainakin siis omassa päässäni. Ehkä yritän päästä tästä ajatusmallista eroon, sillä kaiken ei oikeasti tarvitse olla täydellistä - terkuin perfektionisti. ;) Mutta mutta, blogia en silti ole lopettamassa. Palaillaan kun taas löytyy intoa ja asiaa. :)

2 kommenttia:

 1. Minulla on vähän sama tilanne blogin kanssa, ja harmittaa että se jää niin vähälle huomiolle! Mutta kun on niin paljon kaikkea muuta... onneksi lukijat jaksaa kuitenkin odottaa :) Kiva kuulla että sait kesätöitä,mä vielä etsin omiani kun haluan pysyä täällä Oulussa eikä töitä oikein tunnu olevan tänäkään kesänä liikaa tarjolla... t. toinen opiskelija ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommentista! Mukava kuulla etten ole ainoa blogin "laiminlyöjä".. :D Tai no, minkäs teet kun blogi ei ole elämän tärkeysjärjestyksessä ihan ensimmäisenä. Mutta kuten sanoitkin, lukijat varmaan jaksavat kyllä odottaa. :)

   Minua tosiaan lykästi kun pääsin samaan paikkaan kesätöihin kuin myös viime vuonna (luomutilalle). Tsemppiä sinulle kesätöiden hakuun! :)

   Poista

Kiitos ja kumarrus kommentista!