sunnuntai 31. maaliskuuta 2013

PääsiäiskranssiPiti tulla vielä laittamaan nämä kuvat tekemästäni pääsiäiskranssista. :) Inspiraationa toimi Annan aarteet -blogissa pari vuotta sitten esitelty ihana kranssi. Tämän oli tarkoitus valmistua jo ennen pääsiäistä, mutta kuumaliimapistoolia ei millään meinannut löytyä. Onneksi sen onnistuin jostain kaivamaan esiin ennenkuin pääsiäinen meni ohi.

Oman versioni tein saatavilla olleiden materiaalien mukaan. Kranssipohjassa käytin kaadetusta koivusta revittyjä risuja. Pohjan tekemisessä käytin apuna kuparilankaa ja mielikuvitusta. Tuskin tuli tehtyä kovin oikeaoppisesti, mutta eipä sillä taida olla väliä, kunhan koossa nyt pysyy. :D
Suuremmat munat tein itse Jokkemaan mainiolla paperimassaohjeella. Pienimmät munat tein kahdesta pistaasipähkinän kuoren puolikkaasta, jotka päällystin sanomalehti-vesi-liima -seoksella. Keskikokoiset munat taas leikkelin vaahtomuovista, jotka päällystin decoupagé -lakalla ja serveteillä. Kuivumisen jälkeen vielä hion pintoja sileämmiksi ja maalasin. Ei näistä nyt niin sileitä tullut kuin olisin halunnut, mutta onpahan käsin tehdyn näköinen. ;)

Lisäksi vielä sulkia ja pajunkissoja. Eksyipä yksi tipukin mukaan. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos ja kumarrus kommentista!