keskiviikko 24. lokakuuta 2012

Inspiraatiota teeveestä

Punaisessa mekossa ohjelman juontaja Molly Sims sekä tuomarit. Kuva: Ava

Olen huomannut pari kertaa mainoksen Avalla esitettävästä Asustemuodin huipulle -nimisestä ohjelmasta. Koska Muodin huipulle lukeutuu yhteen suosikkisarjoistani, ajattelin että uusi ohjelmakin voisi olla kiva.

Eilen (tai no, tänään digiboksin tallennukselta) tulikin katsottua viimeisin jakso kyseistä ohjelmaan. Ja voi vitsit, uusi suosikkisarja on löytynyt! Itseasiassa tämä on vieläpä lähempänä sydäntäni kuin Muodin huipulle -ohjelma, jossa siis valmistetaan lähinnä vaatteita. Olen aivan innoissani!

Kuva: Netti-TV

Tässä ohjelmassa tehdään nimensä mukaisesti asusteita eri tehtävänannoilla ja teemoilla. Viime jaksossa inspiraaiona oli Swarovskin korut, joista valittiin yksi ja jonka inspiroimana tuli tehdä koru ja kengät alusta asti itse. Voi jukra miten siistiä! Olisipa vaan itselläkin varaa liimailla läjäpäin kimaltelevia kristalleja koruihin ja kenkien koroihin. :D

Mutta eniten siis ohjelma toimii ainakin itselleni inspiraation lähteenä. Sarja tuo uusia ideoita "tuunaamiseen" ja kierrätysmateriaalin käyttöön, mikä on siis tällä hetkellä se eniten itseäni kiinnostava juttu. Sarjassa tosin ei ilmeisesti erityisemmin käytetä kierrätysmatskuja, mutta eipä se estä inspiraation imemistä. :) Erityisesti kiinnostuin kenkien valmistamisesta - siinäpä taito jota olisi upea voida edes kokeilla joskus.. Mutta muutenkin alkoi sormet oikein syyhyämään että pääsee tekemään jotain. :D Tosin voi vain uneksia samanlaisista työtiloista, joissa kilpailijat saavat tehdä töitään... Huokaus. Aina saa onneksi haaveilla. :)

Asustemuodin huipulle siis tiistaisin klo 20.00 Avalla. :) Ketään muuta sarjasta kiinnostunutta?

10 kommenttia:

 1. Katsoitko ensimmäistä jaksoa? Siinä oli kierrätystä mm. rotanloukusta. Löytyy varmaan vielä tuolta Katsomon sivuilta.

  "Itseasiassa tämä on vieläpä lähempänä sydäntäni kuin Muodin huipulle -ohjelma." Molempia seuranneena olen sama amieltä - hahkutin miehekkeelekin eilen kun katsoin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Valitettavasti missasin ekan jakson, mutta kiitos vinkistä pitääpä käydä kurkkaamassa josko se olisi Katsomossa. :) Siistiä, että kierrätysmateriaaliakin on siis ohjelmassa käytetty!

   Hehe, kuulostaa tutulta! Muut perheenjäsenet saivat myös osansa innostuksestani. :D

   Poista
  2. Jakossa siis käytettiin materiaaleja sellaisesta varastosta, hyvin mielikuvituksellisia lopputuloksia. :)

   Poista
  3. Voi että, kuulostaa mielenkiintoiselta ja inspiroivalta! En silti varmaan uskalla googletella asiasta lisää, sillä en halua vahingossakaan tietää voittajaa näin etukäteen. :D Mutta sarjan loputtua jaksoa voisi koittaa metsästää jostain. :)

   Poista
 2. Toi sarja vaikuttaa niin mielenkiintoiselta! Mulla on suulle haaste mun blogissa! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja se todellakin ON mielenkiintoinen jos käsityöt vähääkään kiinnostaa, suosittelen katsomaan! :) Kiitos haasteesta! :)

   Poista
 3. Samoin täällä, katselin kiinnostuneena jo eka jakson ja tietenkin kadehdin hienoja työtiloja ja työvälineitä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sanoppa muuta! No, ehkä sitä vielä joskus voi saada samankaltaiset työtilat välineineen.. Tai ainakin voi tosiaan haaveilla. :)

   Poista
 4. Hitsi, mä misssin sen ihan kokonaan. Noh saako jakso katsottua edes netistä. Täytyy tutkia. Vai tuleenko sun tyköön katsoman tätä jaksoa.? Hihiiih T:) Koralli

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ainakin tämä viimeisin, eli toinen jakso näytti olevan Katsomossa! Hehe, kotiinikin olisi periaatteessa voinut tulla, mutta ehdin jo poistamaan ohjelman digiboksilta.. Käy oikeastaan aina niin, että boksi on täynnä ohjelmia, joita ei ole muistanut katsoa ja tila loppuu jos ei heti poista viimeisimpiä jo katsottuja. En tiedä onko samaa ongelmaa muillakin vai vain tässä taloudessa.. :D

   Poista

Kiitos ja kumarrus kommentista!