keskiviikko 23. helmikuuta 2011

Kotitiikerit


Ulkona on ihana auringonpaiste ja itse olen vielä flunssassa kotona. Ajankulukseni viihdytin hieman Lassia ja Leeviä ja otin muutamia kuvia samalla. :)

Kissojemme mielipuuhaa on se, että heittelemme niille kuivaruokaa aka raksuja yksittäin. Raksuja on todella hauskaa vaania molempien mielestä. Etenkin Lassi on ihan hulluna raksuihin, jos edes sanoo sanan "rrrraksu" niin se alkaa heti kurisemaan ja maukumaan. :D Meillä on myös tietty muoviastia, jolla raksuja haemme isommasta pussista. Jos tätä raksukippaa naputtaa sormilla/kynsillä, niin Lassi on taas ihan täpinöissään. :D

Jos jotakuta kiinnostaa, niin syötämme kissoillemme Royal Caninin raksuja, nyt on menossa Fit 32 -nimisiä. Meidän pojille on kelvannut kaikki ko. merkin raksut tähän mennessä. Erityisen suosikkeja oli eläinlääkäriltä hankkimamme dieettiraksut, jotka oli tarkoitettu leikatuille poikakissoille.

// Sun is shinig outside but I still have a flu. :/ I was bored, so I desided to enterntain our cats a bit and take some pictures at the same time. :) Lassi and Leevi love when we throw them dry cat food. :D

Lassi.

Leevi.

Edessä Lassi, etsi kuvasta vielä Leevi. :D

Lähikuvaa Lassista.

Vasemmalla Leevi, oikealla Lassi.

Leevi ja Lassin etujalka.

3 kommenttia:

 1. Suloiset kisut! Ihan Lassin näköinen kissa minullakin ollut joskus muinoin...

  VastaaPoista
 2. Ihania poikia, meilläkin on Leevi-kissa ja 3 muuta hänen lisäkseen. Royal Canin on raksuina täälläkin, muut eivät maistu niin hyvin. HYvää kevättä!

  VastaaPoista
 3. Kiitos kommenteista! :) Lassi ja Leevi ovat ihan tavallisia maatiaiskissoja, siksi varmaan yhdennäköisyyttä löytyy muihin kissoihin. :)

  Anonyymi, kiitos samoin, hyvää kevättä myös sinulle! :)

  VastaaPoista

Kiitos ja kumarrus kommentista!